The White Stripes [763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aur!nko

Eee... nie wiem, czy zauważyliście, ale na stronie TWS'ów pojawiły się aparaty, którymi można zrobic WhiteStripes'owe foty :D :D Aparaty są w wersji Meg i w wersji Jack :P A z resztą, nie będę się rozpisywac... Wszystko dokłądnie można obejrzec tutaj:

http://www.whitestripes.com/lomogra...

P.S. Coś takiego przydałoby nam się do akcji union4ever :D :P

• pejczi.

no widziałam to wczoraj, zajebiaszcze są... pewnie 862691574 dolarów za sztukę :P

tak a propos mam dwa pytania. co z filmem (czy wiadomo dokąd doszedł)? i co z tą zdjęciową akcją?
  • Monna Pomona

ja chcę taki jackowy.
  • Anonim

$180

straszny skok na kasę imho
  • Dragon

ja chce taki Megowy ! OoO
  • kacz

jak dla mnie to zwykłe lomo pomalowane na czerwono [co jest fajną sprawą]. za niecałe 100 zł kupicie dobre lomo w Polsce :)
  • Dragon

ale czy bedzie miec czerwono-biała miętówke na guziku?1 nie sądze! xD
    Argh!
  • Maciek

łoooo fisheye
  • Monna Pomona

no no. wymiata!
  • Anonim

eee, a holga jest warta 40$... zreszta widzialam juz okazy wlasnorecznie pomalowane :P
  • Bonejangles

Bo tu o szpan chodzi;D Albo jak masz zly dzien, myslisz: "Mam aparat od Jack'a i Meg" I od razu masz lepszy humor;p
  • Monna Pomona

no dokładnie. albo robisz sobie zdjęcie przez filtr z cukierasem i od razu czujesz się lepszy :D
  • Panna z martwą głową

w Polsce można kupić podobny sprzęt za bezcen,cena za opakowanie i czerwoną odbudowę to lekkie przegięcie

po za tym ciekawe jakiej jakości zdjęcia to robi; p
  • Maciek

kurde możesz se tam obczajić
  • Panna z martwą głową

a faktycznie; p

zerowej jakości; p
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)