- 1
- 2
-
Iff
jak sie wam podobaja Meg i Jack jako aktorzy? Moim zdaniem świetnie pasują do tego filmu :D -
Anonim
-
sjuzaneczka
-
Szerle
Akurat cewka tesli była najnudniejsza w całym filmie. Ten epizod po prostu był taki sobie. -
-
Anonim
-
Dragon
-
Anonim
Jack i Meg zarąbiści jak zawsze (boże, chciałbym wyglądać jak Jack;-),ale oni są jeśli brać pod uwagę cały film na 2 miejscu. Moim zdaniem najlepiej wypadł Murrey i (możecie mnie zjechać) czarnych z "Wu-Tangu" -
Konrad Ibn White
trafiony klimat filmu,jak ktos sie czuje nieswojo to terapeutycznie powinien go obejrzeć:) -
Anonim
dla mnie ten epizod był raczej średni, tylko meg była niezła. najbardziej podobał mi się chyba ten z iggy popem i tomem waitsem:) -
Anonim
mi się najbarziej podobał episod "TWINS ?" jest boski ten z iggy popem też jest niezły; ) -
Jula
o czym tak w ogóle jest ten film, bo jakoś nie miałam okazji obejrzeć... -
justyna em.
-
l0g1n
A wg mnie najlepsza była etiudka 'kuzyni' z Alfredem Moliną i Stevem Cooganem. Zabawny, po prostu. -
Jula
słyszałam, że niedługo będzie leciał na HBO więc jeśli ktoś ma to może obejrzeć... -
kot bez buta
własnie obejrzałam film, fajny ale nie połapałam do końca. dla mnie ten genialny był ten koles co stwierdziła ze skoro rzuciła palenie to moze sobie na jednago pozwolić:P ale cewka nieczego sobie:) -
Dragon
Ja oglądąłem. w tym z TWs, uwielbiam Meg ^^ Jest tam dla mnie fajniejsz! A te gogle które mieli ^^. Ja mam nagrane to nawet : d ale niestety, moj debil-ojciec, wyłączył nagrywanie, bo "prądu szkoda!", i ma nagrane tylko do sceny po "TWS"; ( -
Anonim
Według mnie Meg była raczej mocno słaba :/
Po prostu widać, że amatorka.
Ale Jack zagrał fajnie; )
Ogólnie film... fajny; ) Choć to infantylne słowo,
a film w swojej koncepcji raczej wyszukany. -
Monna Pomona
mi epizod z Jackiem i Meg bardzo się podobał, i właśnie podobało mi się, jak Meg gra, bo to było takie, hmmm, nie mogę znaleźć odpowiedniego słowa, może obojętne, niewymuszone? nie wiem, w każdym razie uwielbiam patrzeć na tę kobietę, ma w sobie coś, co przyciąga. -
Anonim
a moim zdaniem po ich obojgu widać, że to amatorzy :D
oczywiście scenka miała być absurdalna i nie była łatwa do zagrania, ale trzeba przyznać, ze nie wypadli zbyt przekonywująco...
ale co tam i tak ich uwielbiamy xD -
Anonim
Film zdecydowanie osobliwy ale ciekawie nakręcony. Meg i Jack nie porywająco ale ok.
- 1
- 2