-
Anonim
Jesli sledziliscie ostatnio White Stripesowe newsy - wiece na pewno ze jest to nowy zespol jacka White'a (co nie znaczy ze starego dobrego duetu juz nie ma. po prostu jest to jego dodatkowy projekt)!! mysle ze warto sie tym zainetresowac tym bardziej ze jest juz teraz sposobnosc do zapoznania sie z mozliwosciami grupy...
na stronie http://www.theraconteurs.com (ktora naprawde prezentuje sie fajnie) znajduja sie 2 kawalki zespolu w bardzo dobrej jakosci.
zainteresowanych posiadaniem tych kawalkow w mp3 moge uszczesliwic moja konwersja wiec dajcie znac jak chcecie!
pozdro -
Anonim
-
josef mengele
-
Anonim
podobno ma wyjsc w maju. ale z tego co wiem to dokladnej daty nie ma. sa juz za to zaaranzowane 3 koncerty w anglii -
-
Anonim
Po pierwszym przesłuchaniu stwierdzam że płytka może być naprawdę wydarzeniem, choć może nie na miarę "odpowiedzi na Nevermind"................pocz ekamy zobaczymy narazie bardziej podoba mi się "Steady as she goes" -
i kropka.
co prawda to prawda. 'steady as she goes' zdecydowanie lepsza.
chcę maj i dużo takich super ekstra lepszych i jeszcze lepsiejszych.
. -
Anonim
Słyszałam "Steady As She Goes" w radiu i też chcę więcej. Piosenki The White Stripes potrafią być trochę surowe (w pozytywnym tego słowa znaczeniu), a przy Bensonie, Jack zdaje się odkrywać więcej lekkości i melodii. Zresztą obaj panowie mają talent pisania dobrych piosenek i dobrze się znają, wieć wspólpraca powinna zakończyć się sukcesem. -
m.k.
"Steady As She Goes" jest wg. mnie naprawdę dobre, ale póki co powstrzymam się z oceną The Raconteurs, dopóki nie wydadzą całej płytki. Zapowiedziana jest bodajże na 15 maja, ciekawe tylko kiedy będzie premiera w Polsce (u nas bywa różnie z dostępem do nowych longplay'ów:>) -
mefju
Teledysk do "Steady as She Goes" do obejrzenia tu:
http://stream.qtv.apple.com/qtv/v2m...
Reżyseria: Jim Jarmusuch
nakręcone na taśmie super 8mm
-
god
steady as she goes, troche za łagodny refren, ale ogolnie piosenka boska :D
a teledysk...w porzadku, ale moglby byc lepszy
pozdrawiam!! -
Anonim
a wg mnie "store bough bones" jest lepsza. mniej szablonowa i jakas taka "inna" ale "steady.." tez spoko. -
Anonim
przesluchałam pare piosenek [ z ty cho mi sie udale legalnie-nielegalnie sciagnąc] i steady jest z nich najlepsza - ale do whote stripes brakuje im duzo,wręcz CHOLERNIE duzo,rozumiem,ze Jack chce sobie pograc na boku,czegos nowego spóbowac..tlyko niech mu nie padnie na łeb,zeby z WS odchodzic -.- bo na stronie przeczytałamz,e 'rok przerwy' bierze od WS.
byle nei dłużej.. -
god
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
>† Ganja † napisała:
>przesluchałam pare piosenek [ z ty cho mi sie udale
>legalnie-nielegalnie sciagnąc] i steady jest z nich
>najlepsza - ale do whote stripes brakuje im duzo,wręcz
>CHOLERNIE duzo,rozumiem,ze Jack chce sobie pograc na
>boku,czegos nowego spóbowac..tlyko niech mu nie padnie
>na łeb,zeby z WS odchodzic -.- bo na stronie
>przeczytałamz,e 'rok przerwy' bierze od WS.
>byle nei dłużej..
Drogi towarzyszu jakie piosenki słuchałeś
ja przesłuchałem dokładnie płyte z kilkadziesiąt razy
i uważam że jest godna miana "odpowiedzi Detroid na nevermind Seattle"
ogólnie płyta jest stylizowana na lata 60-70
ogólnie polecam -
justyna em.
w nowym 'teraz rocku' jest artykuł o zespole, ale 1-stronnicowy, wiec troche krotki -
Jula
mimo że krótki to zawsze warto przeczytać =]
ale ogólnie jest raczej na plus czy na minus? -
justyna em.
kurde, skasowalam swojego posta przez przypadek:/
eee w kazdym razie artykuł jest dosyc ogolny- historia powstania zespołu, itp. ostatnie zdanie jest takie, ze najwieksza fanka zespołu jest "niejaka meg white';))
(chcialam zeskanowac ten art. ale skaner mi sie zepsul, wiec chyba musisz sie wybrac do empiku:D)
*zdjecia the raconteurs, jesli kogos interesują:>
http://smg.photobucket.com/albums/v... -
justyna em.
jesli ktos chce, mam jeszcze koncert z londynu (3/23/06) do sciagniecia.