The White Stripes [763]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aur!nko

Za najlepszą rockową piosenkę roku (Icky Thump), za najlepszą rockową płytę roku (Icky Thump), za najlepszy rockowy zespół roku i za najlepszą wypuszczoną limitowaną serię "gadźetów" (pentdrive'y na wzór Jack'a i Meg). O ile się nie pomyliłam, to właśnie w tych kategoriach są nominowani, pisałam z głowy, więc wybaczcie, jeśli wkradł się jakiś błąd. Rozdanie nagród 10 stycznia '08r. Jak znajdę gdzieś link, to wrzucę ^^

Gratulujemy duetowi nominacji i trzymamy kciuki za zwycięstwo w każdej z kategorii :)
  • Anonim

tak naprawde to zasluzyli na wszystkie nagrody z ww xD
    A ta od gadzetu zdobeda na pewno xD
  • Dragon

Za gadgety dostane napewno ^^ Ej bez kitu - nie wiem, napoewno widzieliscie, ale jest nowy dzial na zstronie - archives i tam sa wszystkie gadżety z tras koncertowych w danych latach. !!! W ogole, mają czasem fajne pomysły na srzecik - najlepsze jak do tej pory był Candy Jar ^^
  • Anonim

>Aur!nko napisała:
    >
    >...
    >
    >Gratulujemy duetowi nominacji i trzymamy kciuki za
    >zwycięstwo w każdej z kategorii :)
    Jeah <rock>.
  • łyżka

z garmmy to im sie oczywiscie wszystko nalezy! i nikt tu w to nie wątpi.
    ale ten nowy dzial na stronie... aaa wiedzialam zeby tam nie wchodzic. teraz mi sie wlaczyl jakis mechanizm malego dziecka z cyklu: ja chce to miec! wszystko! aaaale mam odjazd!!!
  • Monna Pomona

ależ się dzieje.

bez nagród też są zajebiści. ale rzecz jasna miło zostać docenionym.
  • Aur!nko

Już w środę rozdanie nagród!! Eh, jakie napięcie!! :)
  • Monna Pomona

w sumie to nie bardzo je odczuwam.
  • Maciek

i co z tymi nagrodami?
  • Maciek

jajco cioto co sie głupio pytasz!
  • Aur!nko

ah, przepraszam, wkradł się błąd u góry^^ rozdanie nagród 10 lutego, a nie 10 stycznia :P na żywo transmisja w niedzielę o 2:00 na programie tvp2^^ do 5:30^^ SZYKUJCIE HEKTOLITRY KAWY^^

bless
  • Monna Pomona

kawa dobra jest.
  • Aur!nko

szczególnie o 2:00 w nocy^^ jak stripes'i dostaną nagrodę, to cały dom zbudzę swoim entuzjastycznym krzykiem^^
  • łyżka

do 5.30?! haha to akurat ak wstaje do szkoly... wystarczy, ze tym razem troche wczesniej sie obudze i bedzie jak znalazl:P
  • Monna Pomona

ło rany, to Ty nie masz ferii, biedna kobieto?
  • Aur!nko

Przypominam, że jeszcze tylko 3,5h do rozpoczęcia^^ Ja już bufet mam przygotowany przed telewizorem, no i oczywiście kawa w roli głównej^^ 3majmy kciuki^^
  • Dragon

Ej a na ktorym kanale leci? xD
    Pierdole, ze o 8 ide biegac, obejrzec muszę ^^
  • Anonim

2
  • Aur!nko

Nie ma co... Wybrali chłam do zaprezentowania... ale... STRIPES'i DOSTALI GRAMMY ZA:
    -Best rock performers by duo
    -Best Alternative album

Jak dobrze jest miec Internet pod ręką^^

Czemu nie dostali za Best Boxed?? Mnie nie pytajcie, też się rozczarowałam... :/

A teraz jak już wszystko wiecie, drogie CandyCane Children, idźcie spac!!^^

Bless

P.S. Już niedługo Brit Awards, czyli kolejna porcja wrażeń, tam Paski raczej zabłyszczą na scenie...^^
  • Monna Pomona

e no właśnie, bo teraz to ich raczej nie zauważyłam.
  • 1
  • 2
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)