The White Stripes [763]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Bo ja widziałem....:-)
  • mefju

W wątku "The Racounters" jest link do klipu... a poza tym obrazek hula na MTV Polska z zadziwiającą częstotoliwością...
  • Anonim

Widziałam. Wygrałam coś w związku z tym?
  • god

ja widzialam na mtv dzis rano...jak dla mnie nie do konca zdumiewajacy, ale i tak w porzadku. jednak ci kolesie nie pasuja do jacka... JA CHCE MEEEEG!!!

pozdr
  • Dragon

ja też nie, nawet niesłychałem tego nowego zespolu jack'a, i nie wiem czy chce, bo nie moge sobie wyobrazić jacka na teledysku z kimś innym niż Meg... Nie wspominając o muzyce
  • Anonim

straszny szok..co teraz bedzie z Meg . .? ?
  • Anonim

pewnie zajdzie w ciaze.
  • Anonim

>† Ganja † napisała:
    >straszny szok..co teraz bedzie z Meg . .? ?

Da sobie dziewczyna radę!
    Z tego co pamiętam to w tzw. międzyczasie zajęła się modelowaniem dla amerykańskiego projektanta Marc'a Jacobs'a.
  • god

ta, widzialam 2 fotografie z nia... no coz,,,mi sie nie podobaja :P
    [ dragon, nie krzycz; ) :P]
  • Dragon

nie będe :P Jeżeli chodzi o stroje to nie będe, a jak o Meg to hmmm...........
  • ola

Nie widziałam!!!
    A gdzie można go obejrzec?!
  • Anonim

nie ogladam MTV wiec postanowilem sciagnac sobie klip ze stronki http://www.redcandycane.net . jest tam sporo innych fajnych rzeczy rowniez
  • Dragon

oglądąłem. Niestety, jak dla mnie jest gówniany; / niedlatego ze nie ma tam meg itp. ale :
    1) Jack ma zólto-czarną cowboyską koszule. Złamał swój biało-czarno-czerwony image!
    2) nie ma już tej pięknej gitary z TWS tylko jakieś zóltawe badziewie.

no i to tyle. Na teledysk natknołem się w ambitnym "mtv kontra - miasto vs wieś".
  • josef mengele

trudno żeby miał biało-czerwony image, skoro gra pod szyldem The Racentours. :D
  • Jula

Nie jest najgorszy... Ale były już lepsze. (oczywiście WS)
  • Dragon

no co do wizerunku prawda, ale lepiej bylo mu nawet w tych spodniach, co mialy jedna nogawke czerwoną a druga czarną...

Zreszta, nie wiem czy z racunters odniesie taka sławe co z meg; p
  • god

raczej nie. ale i tak sa niezli. choc slyszlalam inne piosenki gdzie spiewa inny koles[ nie jack..] i EEE.. takie sobie
  • --

donoszę, że widziałam. stwierdzam, że mnie nie powalił :/
  • Anonim

może nie powala ale fajny jest. pasuje mi
  • --

mh..właśnie, rzucać na kolana nie musi- nie zmienia to mojego stosunku do piosenki i WS- to tylko klip :)
  • 1
  • 2
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)