- 1
- 2
-
Anonim
-
mefju
W wątku "The Racounters" jest link do klipu... a poza tym obrazek hula na MTV Polska z zadziwiającą częstotoliwością... -
Anonim
-
god
ja widzialam na mtv dzis rano...jak dla mnie nie do konca zdumiewajacy, ale i tak w porzadku. jednak ci kolesie nie pasuja do jacka... JA CHCE MEEEEG!!!
pozdr -
-
Dragon
ja też nie, nawet niesłychałem tego nowego zespolu jack'a, i nie wiem czy chce, bo nie moge sobie wyobrazić jacka na teledysku z kimś innym niż Meg... Nie wspominając o muzyce -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
>† Ganja † napisała:
>straszny szok..co teraz bedzie z Meg . .? ?
Da sobie dziewczyna radę!
Z tego co pamiętam to w tzw. międzyczasie zajęła się modelowaniem dla amerykańskiego projektanta Marc'a Jacobs'a.
-
god
ta, widzialam 2 fotografie z nia... no coz,,,mi sie nie podobaja :P
[ dragon, nie krzycz; ) :P] -
Dragon
nie będe :P Jeżeli chodzi o stroje to nie będe, a jak o Meg to hmmm........... -
ola
-
Anonim
nie ogladam MTV wiec postanowilem sciagnac sobie klip ze stronki http://www.redcandycane.net . jest tam sporo innych fajnych rzeczy rowniez -
Dragon
oglądąłem. Niestety, jak dla mnie jest gówniany; / niedlatego ze nie ma tam meg itp. ale :
1) Jack ma zólto-czarną cowboyską koszule. Złamał swój biało-czarno-czerwony image!
2) nie ma już tej pięknej gitary z TWS tylko jakieś zóltawe badziewie.
no i to tyle. Na teledysk natknołem się w ambitnym "mtv kontra - miasto vs wieś". -
josef mengele
trudno żeby miał biało-czerwony image, skoro gra pod szyldem The Racentours. :D -
Jula
-
Dragon
no co do wizerunku prawda, ale lepiej bylo mu nawet w tych spodniach, co mialy jedna nogawke czerwoną a druga czarną...
Zreszta, nie wiem czy z racunters odniesie taka sławe co z meg; p -
god
raczej nie. ale i tak sa niezli. choc slyszlalam inne piosenki gdzie spiewa inny koles[ nie jack..] i EEE.. takie sobie -
--
-
Anonim
-
--
mh..właśnie, rzucać na kolana nie musi- nie zmienia to mojego stosunku do piosenki i WS- to tylko klip :)
- 1
- 2