The White Stripes [763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • amnesiac

klip łatwo rozpoznawalny dzięki krowie na początku;)
  • Konrad Ibn White

krowa w klipie jest podobna do tej z okładki pink floyd,atomowe serce matki:) a moze to byk...
  • clint eastwood.

fajne, fajne.
    swojsko tak.
  • Anonim

fajny, wpada w ucho.
  • Anonim

bardzo powabna piosenka, teledysk nie jest najgorszy. uważam, że płyta jest boska! polecam wszystkim. i stronę mają zabójczą: http://www.theraconteurs.com .

a co do meg. no to rzeczywiście szkoda, szkoda, bo jakoś tak się przyzwyczaiłam, że są zawsze razem. ale taka zmiania może wyjść tylko na dobre.

samba!

• justyna em.

dla mnie sam kawałek jest boski;)
  • Katarzyna

jest gyyyttttttt
  • Mikas

A kto nie widział; )
    Ale i tak najlepszy jest Broken Boy Solider :D
  • yeah.

ja milosc do Jack'a i Strajpsow zaczelam wlasnie od "Steady as she goes" i mimo ze teledysk nie jest najlepszy to uwazam ze wokal Jacka jest swietny i piosenka naprawde wpada w ucho. ale moze dla fanow Strajpsow nie byla taka swietna jak ichniejsze piosenki... i teraz chyba Was rozumiem. "Steady..." jest po prostu... zwyczajna. Natomiast
    "My Doorbell" czy "Hotel Yorba"... czy wiele wiele innych... bossskie! Nie powinniscie jednak krytykowac The Raconteurs. Moze jeszcze sie wybija, tak jak inne zespoly... sluchal ktos kiedys np. pierwszej plytki My Chemical Romance? wokal? koszmarny! Ale jak katowalam przez dwa tygodnie to juz przywyklam i wydaje mi sie fajne... no a "The Black Parade"? dzielo sztuki. Wiec za kilka lat moze sie okazac ze The Raconteurs wyjda na swoje i podbija swiat jakims hiciorem... i szczerze im tego zycze!!!
  • Anonim

wszystko fajnie tylko nie wyjeżdżaj tu z takimi lapsami emo jak My Chemical Romance !!!
  • Anonim

Broken Boy Soldier istotnie dzieło sztuki, ale tak to właśnie jest jak się z Florią pracuje :) Ta kobieta naprawdę odwala kawał dobrej roboty. A ktoś widział drugą wersję klipu do "Steady As She Goes"?
  • Anonim

Ja! Ja! Ja widziałam Ja!!!!!! I Szczerze mowiac wole te druga. Nie ma co - rozbrajajaca. Jak to ogladalam to myslalam ze padne.
  • Anonim

Hehe, no właśnie, druga wersja jest pierwsza klasa :)
  • Anonim

http://www.youtube.com/watch?v=9ZYQ...

to jest chyba to
  • Anonim

to jest to
  • Lollipop Lady

cholera, liczyłam że wygra BB Bumkin, ale go po chamsku wykończyli;/
  • Kuba.

co prawda "steady as she goes" juz mi sie przejadlo, ale teledysk (druga wersja) jest genialny.
  • pejczi.

który to pierwszy a który drugi?
  • Kuba.

drugi to ten z wyscigami
  • Kuba.

| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)