-
amnesiac
-
Konrad Ibn White
krowa w klipie jest podobna do tej z okładki pink floyd,atomowe serce matki:) a moze to byk... -
clint eastwood.
-
Anonim
-
-
Anonim
bardzo powabna piosenka, teledysk nie jest najgorszy. uważam, że płyta jest boska! polecam wszystkim. i stronę mają zabójczą: http://www.theraconteurs.com .
a co do meg. no to rzeczywiście szkoda, szkoda, bo jakoś tak się przyzwyczaiłam, że są zawsze razem. ale taka zmiania może wyjść tylko na dobre.
samba!
-
justyna em.
-
Katarzyna
-
Mikas
-
yeah.
ja milosc do Jack'a i Strajpsow zaczelam wlasnie od "Steady as she goes" i mimo ze teledysk nie jest najlepszy to uwazam ze wokal Jacka jest swietny i piosenka naprawde wpada w ucho. ale moze dla fanow Strajpsow nie byla taka swietna jak ichniejsze piosenki... i teraz chyba Was rozumiem. "Steady..." jest po prostu... zwyczajna. Natomiast
"My Doorbell" czy "Hotel Yorba"... czy wiele wiele innych... bossskie! Nie powinniscie jednak krytykowac The Raconteurs. Moze jeszcze sie wybija, tak jak inne zespoly... sluchal ktos kiedys np. pierwszej plytki My Chemical Romance? wokal? koszmarny! Ale jak katowalam przez dwa tygodnie to juz przywyklam i wydaje mi sie fajne... no a "The Black Parade"? dzielo sztuki. Wiec za kilka lat moze sie okazac ze The Raconteurs wyjda na swoje i podbija swiat jakims hiciorem... i szczerze im tego zycze!!! -
Anonim
wszystko fajnie tylko nie wyjeżdżaj tu z takimi lapsami emo jak My Chemical Romance !!! -
Anonim
Broken Boy Soldier istotnie dzieło sztuki, ale tak to właśnie jest jak się z Florią pracuje :) Ta kobieta naprawdę odwala kawał dobrej roboty. A ktoś widział drugą wersję klipu do "Steady As She Goes"? -
Anonim
Ja! Ja! Ja widziałam Ja!!!!!! I Szczerze mowiac wole te druga. Nie ma co - rozbrajajaca. Jak to ogladalam to myslalam ze padne. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Lollipop Lady
-
Kuba.
co prawda "steady as she goes" juz mi sie przejadlo, ale teledysk (druga wersja) jest genialny. -
pejczi.
-
Kuba.
-
Kuba.