-
Anonim
dzis w radiu slyzałam pewna wiadomośc i az mnie zatkało :
"jack white oswiadczyl oficjalnie [ w wywiadzie] ze white stripes konczy swoja działalnosc"
jak sadzicie..to nie moze byc prawda...right? -
josef mengele
-
Anonim
-
Anonim
Nie rozumiem, dlaczego mieliby zakonczyc dzialalnosc. nie dochodzily do nas przeciez zadne dramatyczne wiesci z obozu White Stripes( nie liczac ślubu Jacka; )
Przerwa powinna im dobrze zrobic. -
-
josef mengele
-
Anonim
-
Anonim
natomiast w wywiadzie udzielonym parę tygodni temu mówił, że WS nie jest zespołem, który może grać 20 lat, jednak nie zamierza kończyć w najbliższym czasie działalności, ponieważ ma mnóstwo pomysłów na przysze płyty duetu. długie to moje zdanie:) -
josef mengele
-
Anonim
Generalnie przestraszę się, gdy przeczytam o planowanym rozwiązaniu grupy, na stronie oficjalnej :)
Nie mogą przecież tak po prostu zostawić nas, a rzeczą zrobioną jako ostatnio będzie piosenka dla Coca- Coli. To byłby absurd. :) -
Anonim
fakt, marnie wyszłoby z tą coca-colą:). niestety odejście w chwale i pozostanie w pamięci milionów teraz i w przyszłości jest kuszące. -
Dragon
e tam. napewno niezakonczą działalności. Jak Jack zobaczy ze z the racounters nie wypali to odrazu wróci do duetu i czarno-czerwono-bialych ubrań; ) A pozatym -ostatnia rzecz jaką zespół zrobił to piosenka dla coca-coli? jak ktos wczesniej napisał, byl by to absurd -
Anonim