The White Stripes [763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

dzis w radiu slyzałam pewna wiadomośc i az mnie zatkało :
    "jack white oswiadczyl oficjalnie [ w wywiadzie] ze white stripes konczy swoja działalnosc"

jak sadzicie..to nie moze byc prawda...right?
  • josef mengele

ja słyszałem tylko o przerwie na rok czy dwa...
  • Anonim

Moze zarobili juz dosc...
    ;)
  • Anonim

Nie rozumiem, dlaczego mieliby zakonczyc dzialalnosc. nie dochodzily do nas przeciez zadne dramatyczne wiesci z obozu White Stripes( nie liczac ślubu Jacka; )

Przerwa powinna im dobrze zrobic.
  • josef mengele

http://www.whitestripes.net/index.p...

ludzie, bezpaniki :p, nic się niedzieje.
  • Anonim

tak, nie dzieje sie :)

ale wlasnie tak tworzy sie masowa panika; p
  • Anonim

natomiast w wywiadzie udzielonym parę tygodni temu mówił, że WS nie jest zespołem, który może grać 20 lat, jednak nie zamierza kończyć w najbliższym czasie działalności, ponieważ ma mnóstwo pomysłów na przysze płyty duetu. długie to moje zdanie:)
  • josef mengele

A to też słyszłem
  • Anonim

Generalnie przestraszę się, gdy przeczytam o planowanym rozwiązaniu grupy, na stronie oficjalnej :)

Nie mogą przecież tak po prostu zostawić nas, a rzeczą zrobioną jako ostatnio będzie piosenka dla Coca- Coli. To byłby absurd. :)
  • Anonim

fakt, marnie wyszłoby z tą coca-colą:). niestety odejście w chwale i pozostanie w pamięci milionów teraz i w przyszłości jest kuszące.
  • Dragon

e tam. napewno niezakonczą działalności. Jak Jack zobaczy ze z the racounters nie wypali to odrazu wróci do duetu i czarno-czerwono-bialych ubrań; ) A pozatym -ostatnia rzecz jaką zespół zrobił to piosenka dla coca-coli? jak ktos wczesniej napisał, byl by to absurd
  • Anonim

ja; p
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)