The X Files [171]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anka S.

Zakładam nowy temat z tym, bo zależy mi, żeby sobie wszyscy obczaili, no i koniecznie podali dalej, bo taka gupota się nie może zmarnować. :P

W x-philskim środowisku livejournalowym ruszył tak miły jak i utopijny projekt słania listów do FOXa w sprawie rozpoczęcia prac nad drugim filmem:

http://community.livejournal.com/cr...

(Na stronie: przykładowe listy, wskazówki co do pisania, więcej o projekcie.)

Są 4 światowe bazy, do których zsyła się listy. Pod koniec akcji wszystkie listy zostaną zesłane do Stanów i dostarczone FOXowi pod drzwi 12 grudnia 2006.

Nareszcie ustalono i wypróbowano adres europejski - jest gotowy do odbierania listów. Mamy blisko! Nasz adres zbiorczy to:

Create The Future
    Postfach 3320
    52134 Herzogenrath
    Niemcy

Blisko mamy, więc chwytać za pióra. :)

Uwielbiam takie akcje. To trochę jak flash mob... tylko że... nie. :P Osobiście zamierzam wysłać, bo akcja mnie urzekła :D a kto wie, może to coś da (buaahahaha) no cóż, a tak serio, może przynajmniej się zawstydzą tudzież umrą przygnieceni stertą poczty i chociaż taką będziemy mieli satysfakcję.

Akcja nic nie da, ale uczestniczyć można, żeby przypomnieć sobie te piękne czasy, w których jeszcze pisało się listy do współxphili znalezionych przez ogłoszenia w pismach flmowych i działały listowne fankluby. *snif*

No i ważne: Nie bywam na polskich forach/stronach dot. XF, więc jeśli wy bywacie/zarządzacie takowymi, rozgłoście to na nich! Pamiętajcie! Im nas więcej, tym jesteśmy silniejsi! Viva la revolución! Trust no one! There's no spoon! This ain't exactly the Mississippi! Czy cośtam.

Niech nie myślą, że w Polsce nie ma x-phili :P

cheers!
  • Anonim

Inicjatywa zacna, mam nadzieje że coś z tego wyjdzie; )

Jakiś czas temu na oficjalnej stronie Davida Duchovnego pojawił się fragment wywiadu w którym kolejny raz David potwierdził, iż nadal istnieje możliwość nakręcenia drugiego filmu kinowego. Wypowiedź ta znajduje się tutaj:
    http://duchovny.net/index.php?subac...
  • czerwona blondynka

a momoent,moment cos mi swita,że 2 juz jest kręcona? już dośc dawno mi sie obiło o uszy...dwojka - kinówka ofc,nie mowie o koeljnej serii.
    ale moze cos pokręciłam..
  • Anka S.

nie jest krecona, ale caly czas nam wmawiaja, ze bedzie :)

piszcie listy! :D
  • Anka S.

Ruszyła polska strona projektu!

http://ctfpolska.prv.pl/

Create The Future Polska!

Tłumaczenia, info, bannery. Zapraszamy, zapraszamy!
  • Anonim

tiaaa, kręcona <buahahaha> przecież Anderson jest w ciąży! poza tym, ona - zdaje się - nie chce w tym grać :(((
    a film bez Anderson-Scully to już nie będzie to samo <chlip>
  • Anka S.

dlatego wlasnie trzeba do nich napisac, ze nie chcemy nikogo innego jako scully :)

a gillian chce grac:

"A jeśli chodzi o film XF? Nie mam, k***a, zielonego pojęcia. Chyba nadal jest sprawa w sądzie, z tego co wiem, scenariusz nie został napisany, i mimo że wszyscy bardzo chcemy, żeby produkcja rozpoczęła się jak najszybciej, I A TAK, JA TEŻ, I ZAWSZE TAK BYŁO, WIĘC PRZESTAŃCIE Z TYMI GŁUPOTAMI!, to zupełnie nie leży ta sprawa w mojej gestii. Kompletnie. Napiszcie do ludzi z FOXa, powiedzcie, żeby to zrobili!" ~ Gillian Anderson w wiadomości do swoich fanów, zamieszczonej 6 sierpnia 2006
  • Anonim

no, to tylko się cieszyć, że jednak chce grać :)
    ale dzieciaka urodzi pod koniec tego roku, potem będzie chciała się nim trochę pozajmować w ciszy i spokoju - realizacja tego filmu cały czas, nieuchronnie, zbliża się ku świętemu "NIGDY"
  • Anka S.

offszem, dlatego wlasnie trzeba przypominac FOXowi, zeby jednak kiedys go nakrecil, ze bedziemy czekac (noz nam sie w kieszeni otworzy, ale czekac bedziemy) :D
  • Anka S.

khm. na stronie ruszyla subskrypcja z powiadamianiem o nowosciach. :) http://ctfpolska.prv.pl
| |

Grono tematyczne dla wszystkich miłośników tego niesamowitego serialu.

Fotki

Miejsca grona (0)