- 1
- 2
-
MegaEgo
ten o śmieciowym potworze zabijających ludzi, którzy byli nieporządni; ) -
clarice
o nie, stanowczo o komunistach, ktorym wszczepiano pajaki do przelyku w latach piecdziesiatych :P -
Anonim
najśmieszniejszy było o tym, że dostawca pizzy był wampirem i wpijał się w szyjki swoim klientom :PP -
miss kokolicious
Ten odcinek byl zajebisty... najlepsze bylo jak Mulder rzucil mu do zbierania ziarenka slonecznika:)... -
-
Anonim
No właśnie - on był zajebisty, w żadnym wypadku nie był durny!!! :=D
Mi się najbardziej podobał ten tekst:
"Who's the black private dick who's a sex machine with all the chicks? Shaft! Can ya dig it? They say this cat Shaft is a bad mutha - shut yo mouth! I'm talkin' bout Shaft!"
Piałam!!! Normalnie jedna z moich ulubionych scen w całym Archiwum!! :=))) I jeszcze to późniejsze oburzone "I did not" Muldera - po prostu mistrzostwo świata! :=D -
miss kokolicious
Swietny byl tekst tego z pizza...OH MAAAN:), jak Mulder rozrzucil to wszystko:P -
Anonim
oh maaan
taa to był swietny text ,zresztą cały odcinek był swietny ........ :] -
Anonim
-
Anonim
najdurniejszy to chyba jest Lord of the flies z 9 sezonu... boshh kto to wymyślił.... -
Anonim
Najdurniejszym odcinkiem byl First Preson Shooter. Poprostu tak kretynskiego odcinka nie spodziewalem sie. Moze dlatego, ze sporo gram w fpsy, ale na litosc boga - jak oni wygladali <sciana> gdyby to jeszcze smieszne bylo... -
Justi
nie widzialam jeszcze zadnego odcinka x-files, ale podobno moj... hmm znajomy; ) ma wiekszosc odcinkow na dvd.... jak juz cos obejrze to postaram sie o jakas recenzje hehe; ) tymczasem moi mili... -
Johnny
Tak wygląda, jakbyś się chciał pochwalić, że masz... hmm znajomego, skibidibeba. -
Anonim
-
Johnny
Co? Kolejny szpan, że udało się wyjechać. Sami patrioci dookoła, sia ba da. -
Gosia:)
wg. mnie głupi był ten o człowieku nietoperzu (niepamiętam tytułu odcinka) z serii 8, ta seria ogólnie była słaba. -
Anonim
-
Kamson
bez kitu najdurniejsze to był odcinek który był podróbą Laleczki Chucky hahahahaha -
żocho
nie pamiętam jak się nazywał ten odcinek ale była w nim latająca krowa..;)) -
Anonim
>so... locokokolicious napisała:
>Ten odcinek byl zajebisty... najlepsze bylo jak Mulder
>rzucil mu do zbierania ziarenka slonecznika:)...
Fakt, to było świetne ^^ -
Anonim
>♥Kamson♥ napisała:
>bez kitu najdurniejsze to był odcinek który był podróbą
>Laleczki Chucky hahahahaha
Masz na mysli "Chinga" z piątego sezonu? Co się czepiasz, bardzo dobry odcinek, jeden z lepszych stand-alone'ów. Nie oglądałem Laleczki Chucky, ale chyba w tej serii laleczka chodziła i zabijała, a w odcinku XF miała moc sprawczą mówiąc "I want to play"? :) Poza tym to jedyny odcinek serialu, do którego scenariusz napisał Stephen King.
- 1
- 2