Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El comendante Semp

Pewnie wielu z Was już tam jest, ale tych których tam nie ma zapraszam na http://www.xforum.prv.pl
    Przez kilka miesięcy forum nie przyjmowało nowych użytkowników, ale teraz znowu można się rejestrować.
    To miejsce narodziło się 5 lat temu jako forum o The X Files i ewoluowało w... sam właściwie nie wiem co :D Obecnie jest tam zarejestrowanych ponad 1000 osób, które napisały grubo ponad sto tysięcy wiadomości, a od 10 października 2004 strona główna miała prawie 1,5 miliona odsłon. W każdym razie na początku nie jest łatwo, bo nowe osoby, które się tam rejestrują poddawane są rozmaitym próbą i przetrwają tylko najtwardsi. :)
    ps. Po rejestracji zacznijcie od przedstawienia się w dziale "Inne", bo to właśnie tam obecnie koncetruje się x-forumowe życie.
  • Anonim

Doskonale to opisałeś - "w niewiadomo co" :P
  • Ruda'88

Szok, że ono jeszcze istnieje; P Pamiętam czasy mojej świetności tam... Mmm...; P
  • Anonim

Własnie. Ciekawi mnie, kto płaci za serwer, żeby pomieścić te gigabajty bzdur, które się tam znajdują; P
  • El comendante Semp

Jak to kto? Palce Władzy, Kontroli, Ostateczny, Czwarty i Informacji. :)
  • Ruda'88

Widać, jeszcze im się to opłaca albo są takimi fanatykami, że nie mogą przestać; P Uzależnienia...; P
  • Anonim

>semp napisał
    >Jak to kto? Palce Władzy, Kontroli, Ostateczny, Czwarty i
    >Informacji. :)

A Ty aby sie do tego p oczęści nie dokładasz? O ile pamiętam, jesteś jednym z adminów :)
  • Anonim

A nie, zdaje się modem byłeś :)

swoją drogą, te Palce to miały klimat... żadnych twarzy, konkretniejszych wypowiedzi, czyste Archiwum :)
  • Magda Zy.

Aaaaaahhh! Najlepsze forum w wirtualnym świecie, nigdzie takich freaków nie znajdziecie, o! :D

A tak w ogóle, to jeśli być Xphilem, to tam tylko. :>
  • El comendante Semp

Szczególnej uwadze polecam dział "Inne" na samym dole strony, bo tam jest najbardziej freakowo i dziwnie chyba, no i tam najbardziej toczy się xforumowe życie. Nie bać się! Nie wymiękać! Rejestrować się i przetrwać otrzęsiny; ) Aktywnie, a nie tylko podczytywać!
  • El comendante Semp

up :)
| |

Grono tematyczne dla wszystkich miłośników tego niesamowitego serialu.

Fotki

Miejsca grona (0)