-
Anonim
W ramach ożywiania grona miłośników X-Files ( a wierzę, że takowi jeszcze żyją!) zarzucam nowy temat. Jak to jest z postaciami z serialu? Które najbardziej lubicie, a których nie mogliście strawić? Dodaję, że Mulder & Scully są poza konkurencją :]
Zaczynam:
1. Ulubieni: Walter Skinner, Wolni Strzelcy (oprócz Byersa), Alex Krycek
2. Nielubiani: Rakowaty (Palacz jak kto woli), Samantha Mulder, agentka Diana Fowley, -
Anonim
Ulubieni: Walter Skinner, Smoking Man, Frohike, Langly, Byers, Mr. X, Marita Covarrubias.
Nielubiani: Alex Krycek, Samantha Mulder, Margaret Scully, Alien Bounty Hunter.
Dobrze, że zostało podane, że Mulder & Scully są poza konkurencją, bo wtedy chyba wyniki byłyby już znane. :) -
dr Gonzo
najbardziej nie lubiłem Kryceka zawsze, menda śliska taka. no i siostra muldera wpieniała nie mniej niż niejaka River w Firefly. -
Funny man
Lubiani: Marita, Deep Throat, Mr. X, Forohike
Nielubiani: jakoś tak Krycek, Smokin man -
-
Bern
Lubiani: Deep Throat, Smoking man, Skinner, Wszyscy trzej Strzelcy
Nielubiani: Krycek, Samantha -
istota wątpiąca.
ulubieni: oczywiscie Mulder i Scully!!!
nieulubieni: brat Scully, chyba Bill i może niektórzy mnei teraz pobija ale nie lubie Skinnera:P -
Anonim
oczywiscie ja mam tylko jedno imię i nazwisko co do osob ZNIENAWIDZONYCH :
DIANA FOWLEY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bleh...
a co do ulubionych of course : Mulder,Scully, Cigarette Smoking Man ( bardzo interesujaca postać), no i Skinman oczywiście; P -
moniak
Lubiani: Skinner, Krycek (menda, ale jaki przystojny...), Wolni Strzelcy
Nielubiani: Samantha Mulder, Diana Fowley, Monica Reyes (nie polubie gościówy nigdy... po prostu nie moge... nie znoszę) -
istota wątpiąca.
o tak Diana Fowley tez jej nie znosze do tego stopnia az zapomniałam ją wymienić:P -
malinchen
widzę, że to grono wymiera, to moze odswieze ten temat; )
Lubiani: zdecydowanie C.G.B. Spender czyli Smoking Man :)
Nielubiani: Diana Fowley, Marita Covarrubias i John Doggett (terminator; ) ) też mi sie nie podobał..