-
Bern
Wiecie moze, o co chodzi z tym zwyczajem Foxa, zeby naklejac tasme na szybe(w "x"), wkrecac niebieska zarowke do lampki i kierowac ja w strone okna...? Moze gdzies mi umknelo, po co to robi;) -
Anonim
w ten sposób dawał znać swojemu informatorowi, że potrzebuje jego 'pomocy' -
Arisa
Konkretnie Xowi, następcy Głębokiego Gardła...
O ile chodzi o MULDERA -
Bern
-
-
weronika
a z tą taśmą nie chodziło o to, żęby go nie podsłuchiwali? bo naklejał ją zawsze, jak miał do kogoś dzwonić, albo on miał do kogoś dzwonić i nie chciał, żeby to było podsłuchiwane. tak mi się wydaje. bo w filmie jak scully ugryzła ta pszczoła i jak mulder wzywał karetkę, to było pokazane, że z okna jest odklejona ta taśma. i gdzieś kiedyś czytałam, że jak się naklei, to nie mogą wtedy podsłuchiwać z zewnątrz, bo ta taśma zatrzymuje drgania, albo coś takiego. ale nie jestem pewna. tak mi się tylko wydaje -
Anonim
eee, chyba nie...
Dana też raz nakleiła taśmę na szybę i puściła na nią światło lampy (oczywiście, u Foxa w chałupie); a potem czekała... i czekała... na telefon; ale nie doczekała upragnionego - więc to nie ma nic wspólnego z podsłuchem (mam nadzieję:P) -
Arisa
>weronika hat geschrieben:
>a z tą taśmą nie chodziło o to, żęby go nie
>podsłuchiwali? bo naklejał ją zawsze, jak miał do kogoś
>dzwonić, albo on miał do kogoś dzwonić i nie chciał,
>żeby to było podsłuchiwane. tak mi się wydaje. bo w
>filmie jak scully ugryzła ta pszczoła i jak mulder wzywał
>karetkę, to było pokazane, że z okna jest odklejona ta
>taśma. i gdzieś kiedyś czytałam, że jak się naklei, to
>nie mogą wtedy podsłuchiwać z zewnątrz, bo ta taśma
>zatrzymuje drgania, albo coś takiego. ale nie jestem pewna.
>tak mi się tylko wydaje
Masz rację...
...wydaje Ci się =] -
Est
-
Escehaeroen.
Może zbierzemy jeszcze inne dziwne zwyczaje Muldera, ktory był bez watpienia oryginalnym osobnikiem :)
Na pewno gryzienie pestek słonecznika (dla relaksu? a moze po prostu mu smakowały :)
No i spanie zawsze na kanapie, w ubraniu (jestem jego fanem, wiec czesto ten zwyczaj naśladuje; ) -
Lilith84
-
weronika
nie wiem, czy to zwyczaj, ale noszenie jeszcze drugiego pistoletu na kostce. -
dżej