-
愛Yennかわいい
Niedawno sie dowiedzialam ze na TV4 we wtorki beda lecialy stare odcinki "X- Files" o godzinie 20:00.... piszcie co o tym sadzicie.... ja jestem bardzo happy=] -
Scully
taak a potem ma być emitowane Millenium (o 21) zapowadają się Carterowe wtorki :D
Mam nadzieję, ze to wyemitują tak jak jest w programie TV. (Millenium niby już leci od 2 tygodni, a w tv jest co innego) -
愛Yennかわいい
no nie wiem zobaczymy czy bedzie... jak obejrzycie to mozecie napisac czy wam sie podobal odcinek czy cos takiego.. wkoncu trzeba jakos rozwinac ten temat... :P juz odliczam godziny... =] -
Scully
już nie długo i się przekonamy czy będzie Z Archiowum czy też nie :)
oczywiście jak obejrzę to coś skrobnę:) choćby z sentymentu, że znowu widzę mój ulubiony serial w tv:p -
-
愛Yennかわいい
nie no i mialas racje... ciekawe kiedy puszcza w koncu... za 15 8 sprawdzalam i w telegazecie bylo napisane "Z archiwum X" a 5 minut przed 8 zmienilo sie na "V.I.P".... co oni tak zdanie zmieniaja nagle... jak juz napisali to mogli juz puscic... jebac TV4 i juz!!!moze za jakis miesiac puszcza....=( -
Scully
ehhh miałam nadzieję, że nie będę miała racji :(
na takim forum o THE X FILES jedna dziewczyna skopowała to co im TV4 odpisało. Wynikało z tego, że nie dostarczyli im materiałów, więc niemieli taśm do emisji :/ prawdopodobnie w połowie czerwca puszczą Archiwum. Mam nadzieję że tak będzie... -
愛Yennかわいい
w polowie czerwca?? ehh zeby wogule puscili... ogladalas millenium?? ja tylko na koncowke sie zalapalam.... moim rodzicom sie podobal dziwne bo oni zazwyczaj nie lubia takich seriali... ide zaraz do kina z klasa na x mean... Mimo ze nie ktorzy uwazaja iz nie jestesmy dziecmi to ja i tak zycze wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka.. =] -
Scully
ja też życzę wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji DNIA DZIECKA :* (wychodzę z założenia że wszyscy jesteśmy dizećmi, niezależnie od wieku :)
ja z milenium to może ze dwa odcinki oglądałam... będę musiała to nadrobić :) dobrze, że jest okazja :)
-
愛Yennかわいい
w ten wtorek bedzie wiec tez sobie obejrze...a co do x-mena to polecam... bardzo fajny film... slyszalas o tym ze 2 kinowka X-Files wychodzi gdzies w maju nastepnego roku?? trobili o tym caly czas az wreszcie ustlili date... oby byla lepsza od 1... nie zachwycila mnie ale nie byla taka zla... =] -
Scully
o drugiej kinówce wiem co nieco :) W zasadzie już od jakiegoś czasu czytałam mniej lub bardziej konkretne zapowiedzi :) mam nadzieję, że w końcu dojdzie do nakręcenia filmu. Z tego co wiem ma to być thriller nie związany z wątkami TXF (no oczywiście poza agentami :p) po to by każdy widz wiedział o co chodzi.
A co do pierwszej kinówki... mi się nawet podobała... choć troszkę starciła z serialowego klimaciku... -
愛Yennかわいい
ciekawe czy w ten wtorek(13.06) bedzie juz lecialo w tv... wczoraj ogladalam millenium i bylo calkiem niezle... z kobieta nr. 512(jezeli dobrze pamietam)... slabo rozwja sie ten temat... mam jednak nadzieje ze jak zacznie sie emisja w tv zacznie tutaj wiecej osobek pisac... a propo bardzo polecam stronke http://www.xfiles.stopklatka.pl i filmik na stronie http://www.youtube.com/watch?v=YQph...
i
http://video.google.com/videoplay?d...
x+files&pl=true (<---to jest ciag dalszy)
pzdr =] -
Frytz Niedobryc
-
Scully
-
愛Yennかわいい
cos sie zdaje ze dzisiaj tez nie bedzie archiwuma.... :( ale millenium se chociaz obejrze... mjejmy nadzieje ze za tydzien bedzie bo normalnie sie doczekac nie moge... =] -
Anonim
Mogliby rzeczywiście puścić, bo tak jakoś pusto się bez Archiwum zrobiło :(
3mam kciuki za przyszły tydzień :) -
愛Yennかわいい
cos mi sie zdaje ze w tym tygodniu tez nie bedzie...moze jakos zaapelowac do tv 4 zeby juz puscili i nie tzymali to przez caly miesiac?? watpie zeby tego jeszcze nie mieli poprostu robia nam na zlosc.... gupki :( jednak mam nadzieje ze zobacze jeszcze przed lipcem bo jak wiadomo w wakacje malo czasu na tv =] -
愛Yennかわいい
czy ktos wie kiedy dokladnie bedzie w tv?? zapowiadali miesiac temu no i co z tego mamy.... nie zdziwilabym sie gdyby w ten wtorek tez nie bylo... -
Symfalia
Ja też ciągle tylko słyszę, że niedługo ma się pojawić, a jak narazie to dupa z tego. Naszczęście udało mi się obejrzeć pierwszy odcinek z nowej serii (moc internetu).
-
Anonim
Hmm... to może na osłodę oczekiwania na X files w TV nam opowiesz jak Ci się podobał... :] -
Symfalia