The Dresden Dolls [151]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

w londynie i na trasie po stanach, która trwa do czerwca.
    a tak btw: dresden dolls niedawno koncertowali w czechach, miejmy nadzieję, że i do polski kiedyś trafią.
  • Anonim

ja bym wolal zeby reznor do polski trafil, a dresden dolls moga supportowac :D
  • Anonim

ej no jasne, że każdy by nin wolał, ale polska jak zwykle pominięta na europejskiej trasie. jak widać ta bardziej wschodnia europa wciąż pozostaje w tyle, jeżeli chodzi o fajne koncerty.
  • Anonim

no nie do konca pominieta... fantomas w stodole, niedlugo QOTSA po raz 2 :D
  • Anonim

ale fantomas to rok temu był. swoją drogą mógłby patton przyjechać do polski znowu, tym razem z tomahawkiem przykładowo. albo z kaadą.
    a quotsa niech spadają z biletami za 100 zł.

(hm, czy ja przypadkiem nie chodzę z tobą do szkoły?)
  • Anonim

kaada/patton jest genialne. tomahawk mi sie nie podoba ale fantomas rzadzi :D
    taaa... bilety za 100zl, sprzedalem telefon ale mam :D a pomyslec ze pare lat temu grali w proximie za cale 35zl. tak, przypadkiem chodzisz ze mna do szkoly.
  • KitKa(t)

a tak przypadkiem Fgiel to Ty wogole chodzisz do szkoly??? :D
  • Anonim

mozesz nie wierzyc ale tak :D a Ty chodzisz do tego twojego cervantesa ?? :D
  • KitKa(t)

coz no, bywa... %)
  • ciach

dresden dolls zagraja przed nine inch nails 15 czerwca w berlinskim columbiahalle. ktos sie wybiera? (bilety juz wyprzedane dawno)
  • Anonim

ja chcialem ale zadecydowal brak pieniedzy i duza ilosc dobrych koncertow w polsce (the young gods, isis, qotsa, mars volta)
  • Grono.Net

To na pewno forum DD?
  • KitKa(t)

straznik off-topicow sie znalaz :] troche zycia tu tchnij :D
  • Juriusz

no i dziękuje, nie będzie Dresden Dolls przed NINem, a już taką nadzieję miałem :((( ciekawe czy można żądać zwrotu części gotówki za support, pewnie nie, bo będzie inny.
  • KitKa(t)

ale dupa... dobrze ze i tak nie mialem jechac :]
  • mely

ja tez przestalam zalowac, ze nie jade; )
  • ciach

chcialem jechac na dresden i wyjsc przed nin nawet:]
  • Juriusz

diabli wiedzą już... na ign.com stoi że będzie Saul Williams, na oficjalnych NIN i Dresden, że Dresden...modlę się po nocach o Dresden, wtedy 2 cudo koncerty w 1 wieczór bede miał.
  • mely

a jednak; (((
  • Juriusz

No i było mi dane widzieć live, pierwsza połowa rewelacja, potem nieco gorzej, za to autografy mam i im prawie upadłem na stolik
| |

gravity plays favorites i know it cause i saw honest to god officer it's awful down at work i'm ge...

Fotki

Miejsca grona (0)