-
Anonim
w londynie i na trasie po stanach, która trwa do czerwca.
a tak btw: dresden dolls niedawno koncertowali w czechach, miejmy nadzieję, że i do polski kiedyś trafią. -
Anonim
ja bym wolal zeby reznor do polski trafil, a dresden dolls moga supportowac :D -
Anonim
ej no jasne, że każdy by nin wolał, ale polska jak zwykle pominięta na europejskiej trasie. jak widać ta bardziej wschodnia europa wciąż pozostaje w tyle, jeżeli chodzi o fajne koncerty. -
Anonim
no nie do konca pominieta... fantomas w stodole, niedlugo QOTSA po raz 2 :D -
-
Anonim
ale fantomas to rok temu był. swoją drogą mógłby patton przyjechać do polski znowu, tym razem z tomahawkiem przykładowo. albo z kaadą.
a quotsa niech spadają z biletami za 100 zł.
(hm, czy ja przypadkiem nie chodzę z tobą do szkoły?) -
Anonim
kaada/patton jest genialne. tomahawk mi sie nie podoba ale fantomas rzadzi :D
taaa... bilety za 100zl, sprzedalem telefon ale mam :D a pomyslec ze pare lat temu grali w proximie za cale 35zl. tak, przypadkiem chodzisz ze mna do szkoly. -
KitKa(t)
-
Anonim
mozesz nie wierzyc ale tak :D a Ty chodzisz do tego twojego cervantesa ?? :D -
KitKa(t)
-
ciach
dresden dolls zagraja przed nine inch nails 15 czerwca w berlinskim columbiahalle. ktos sie wybiera? (bilety juz wyprzedane dawno) -
Anonim
ja chcialem ale zadecydowal brak pieniedzy i duza ilosc dobrych koncertow w polsce (the young gods, isis, qotsa, mars volta) -
Grono.Net
-
KitKa(t)
-
Juriusz
no i dziękuje, nie będzie Dresden Dolls przed NINem, a już taką nadzieję miałem :((( ciekawe czy można żądać zwrotu części gotówki za support, pewnie nie, bo będzie inny. -
KitKa(t)
-
mely
-
ciach
-
Juriusz
diabli wiedzą już... na ign.com stoi że będzie Saul Williams, na oficjalnych NIN i Dresden, że Dresden...modlę się po nocach o Dresden, wtedy 2 cudo koncerty w 1 wieczór bede miał. -
mely
-
Juriusz
No i było mi dane widzieć live, pierwsza połowa rewelacja, potem nieco gorzej, za to autografy mam i im prawie upadłem na stolik