-
Maksym Kujtkowski's Photography
Zapraszam wszystkich do dyskusji.
Moim zdaniem impreza była świetna, dużo miejsca w środku, set także znakomity - gratulacje dla organizatorow. Minusem byl tylko bar (+18). -
Łukaszeeek
Muzyka miażdżyła Wszystkich!
mistrzostwo! :*
niech żałuje ten, kto nie był :) -
Anonim
Dostałem informację od znajomych, że ochrona nie wpuszczała ludzi, tłumacząc się, że nie ma już miejsca (około północy). Kompletna porażka, przecież CBA świeciło pustkami! -
MATTY
nie ma na co narzekać, troche lipa z tym barem no ale cóż ale za to zajebista muzyka, mi się podobało; )
pozdrawiam; ) -
-
lunSoneiro
-
Sebulsky
-
Anonim
Ja tam nie zauwazylam zeby do 2.30 jakiekolwiek losowanie sie odbylo...
Ale przyznaje - bylo mega zajebiscie w kosmos :D Lipa z barem, w sumie powinni sprzedawac za okazaniem dowodu, ale wpuszczac tam...; /
I to chyba jedyny minus. :D -
kochany wodorost ^^
-
Crushkarin.
-
Łukaszeeek
-
Crushkarin.
-
DANIEL
-
kochany wodorost ^^
-
Iwo
lipton z barem, lipton z palarnią, zajebista muzyka, dużo miejsca, szatnia ogarniała.
"czyli rozumiem, że na tą pieczątkę można wrócić?
można było ale już nie można.
Dlaczego?
Bo nie"
<ok>
Nie ogarniam dlaczego przywileje mieli ludzie, którzy byli w klubie 20-22 reszta już nie.
To samo z nie wpuszczaniem ludzi bodajze po polnocy.
Jak można zrobić w klubie palarnie to jest dla mnie nie do ogarnięcia. Kurwa palę papierosy to musze stac w zatloczonym pokoju 2x2 i tak zadymionym, ze po wyjsciu smierdzialo sie jak popielniczka.
Miejsce dla dji, parkiet i sety były zajebiste, ale długo z tego nie dało się korzystać będąc wkurwionym za bar i zakaz palenia. Ja wytrzymałem niecałe półtorej godziny. -
Kocham Was wszystkich ! My dalej w uderzeniu ! Wy tez sie bawcie i pierdolcie swieta; ]
-
Alfons Dziordzio
-
Crushkarin.
>kochany wodorost ^^ napisała:
>trzeba czekac na kolejna.. przydaloby sie cos na sylwestra
>:)
racja ^^ -
-
Michał_
Ogólnie była zajeeebista muza! Sporo miejsca niezła zabawa. Żałujcie Ci co nie byli :D
Tylko powtórzę niestety komentarze poprzedników lipa to ten bar , i Ci ochroniarze. A co do palarni i tak kto chiał zapalić na sali głównej to zapalił niepostrzeżenie; p
A co z tym losowaniem? Odbyło się w ogóle? Bo czekaliśmy w chuj czasu tak do za 10 trzeciej. I nic mało osób już wtedy było. -
Crushkarin.
>TenBoGen napisał
>Gossip Robi Sylwestra; ]
jak to? kiedy będzie jakieś info? ^^
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne