The Gossip Party || [4428]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maksym Kujtkowski's Photography

Zapraszam wszystkich do dyskusji.

Moim zdaniem impreza była świetna, dużo miejsca w środku, set także znakomity - gratulacje dla organizatorow. Minusem byl tylko bar (+18).
  • Łukaszeeek

Muzyka miażdżyła Wszystkich!

mistrzostwo! :*
    niech żałuje ten, kto nie był :)
  • Anonim

Dostałem informację od znajomych, że ochrona nie wpuszczała ludzi, tłumacząc się, że nie ma już miejsca (około północy). Kompletna porażka, przecież CBA świeciło pustkami!
  • MATTY

nie ma na co narzekać, troche lipa z tym barem no ale cóż ale za to zajebista muzyka, mi się podobało; )
    pozdrawiam; )
  • lunSoneiro

no i kto wygrał buty ?
  • Sebulsky

własnie, kiedy było to losowanie? :p
  • Anonim

Ja tam nie zauwazylam zeby do 2.30 jakiekolwiek losowanie sie odbylo...
    Ale przyznaje - bylo mega zajebiscie w kosmos :D Lipa z barem, w sumie powinni sprzedawac za okazaniem dowodu, ale wpuszczac tam...; /
    I to chyba jedyny minus. :D
  • kochany wodorost ^^

ja zaluje ze nie bylam; <
  • Crushkarin.

ja też żałuje...
  • Łukaszeeek

nadrobicie obecnością na następnej imprezie! ^^
  • Crushkarin.

a ktoś wie kiedy będzie następna? ^^
  • DANIEL

Impreza naprawde zajebista !!!
  • kochany wodorost ^^

trzeba czekac na kolejna.. przydaloby sie cos na sylwestra :)
  • Iwo

lipton z barem, lipton z palarnią, zajebista muzyka, dużo miejsca, szatnia ogarniała.
    "czyli rozumiem, że na tą pieczątkę można wrócić?
    można było ale już nie można.
    Dlaczego?
    Bo nie"
    <ok>
    Nie ogarniam dlaczego przywileje mieli ludzie, którzy byli w klubie 20-22 reszta już nie.

To samo z nie wpuszczaniem ludzi bodajze po polnocy.

Jak można zrobić w klubie palarnie to jest dla mnie nie do ogarnięcia. Kurwa palę papierosy to musze stac w zatloczonym pokoju 2x2 i tak zadymionym, ze po wyjsciu smierdzialo sie jak popielniczka.

Miejsce dla dji, parkiet i sety były zajebiste, ale długo z tego nie dało się korzystać będąc wkurwionym za bar i zakaz palenia. Ja wytrzymałem niecałe półtorej godziny.
  • TenBoGen

Kocham Was wszystkich ! My dalej w uderzeniu ! Wy tez sie bawcie i pierdolcie swieta; ]
  • Alfons Dziordzio

to jak z tym losowaniem ?
  • Crushkarin.

>kochany wodorost ^^ napisała:
    >trzeba czekac na kolejna.. przydaloby sie cos na sylwestra
    >:)

racja ^^
  • TenBoGen

Gossip Robi Sylwestra; ]
  • Michał_

Ogólnie była zajeeebista muza! Sporo miejsca niezła zabawa. Żałujcie Ci co nie byli :D
    Tylko powtórzę niestety komentarze poprzedników lipa to ten bar , i Ci ochroniarze. A co do palarni i tak kto chiał zapalić na sali głównej to zapalił niepostrzeżenie; p

A co z tym losowaniem? Odbyło się w ogóle? Bo czekaliśmy w chuj czasu tak do za 10 trzeciej. I nic mało osób już wtedy było.
  • Crushkarin.

>TenBoGen napisał
    >Gossip Robi Sylwestra; ]

jak to? kiedy będzie jakieś info? ^^
| |

Event to nasze drugie życie, codziennie zastanawiamy się jak tylko możemy umilić wam wieczór ko...

Fotki

Miejsca grona (0)