-
agnieszka ™
-
carolo
-
Ewelina
-
Anonim
-
-
daszuś
-
Saineer™the Sailent Siblings™
-
Maja Podbielska
-
Kucz Kuczkowski
-
Max
-
Mesel czyli Staszek Fistaszek
Ludzie ludzie poszukujemy niejakiej Juli i drugiej dziewczyny którego imienia nie pamiętam z liceum Milewicza. PILNE !! -
Anonim
-
Kucz Kuczkowski
No tak wyszło; P Bierz aparat i sam rób jak uważasz, że lepiej byś zrobił... Wtedy ja Ci powiem co o tym myślę. -
Saineer™the Sailent Siblings™
-
emilka
-
Anonim
>KUCZ napisał
>No tak wyszło; P Bierz aparat i sam rób jak uważasz, że
>lepiej byś zrobił... Wtedy ja Ci powiem co o tym myślę.
pokaz mi gdzie napisalem, ze zrobilbym lepiej.; >
a to tylko taka mala uwaga na przyszlosc bo chyba organizatorzy placa Ci za zdjecia z imprezy a nie ze sceny; ]]
-
Kucz Kuczkowski
Chodzi mi o to, że jeśli wiesz lepiej niż ja jak sie robi zdjęcia z takich eventów, daje Ci szanse pokazania jak to robisz; )
spoko, zapamiętam i po robie troche słit fotek zeby ktoś mógł sobie je umieścić w galerii" Vixa i Ja" -
Max
>po robie troche słit fotek zeby ktoś
>mógł sobie je umieścić w galerii" Vixa i Ja"
hahaha xD Kucz dobre foty :) czym wiecej tym lepiej :D -
Zdjęcia są bardzo dobre jest dużo zdjęć ludzi pojedynczych ale głównie Kuczowi chodziło chyba o to żeby ukazać ile było ludzi i jak dobrze się bawili i to jaki był kontakt miedzy publika a scena .
Kubuś obczaj zdjecia z imprez sprzed roku fotografów ktorzy trzaskali 500+ zdjec bez sensu smaku czy zaangazowania i zasada im wiecej tym lepiej tu sie nie sprawdza.
Bez spinek kazdy ma inne powolanie i niech sie zajmie soba :)
Przepraszam panie Moderatorze że tak się tu narozpisywałem ...
-
Anonim
-
Anonim
Bylo extra !!!! ******* super super super super gossip gossip chcemy jeszcze u
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Event to nasze drugie życie, codziennie zastanawiamy się jak tylko możemy umilić wam wieczór ko...