• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tejuk

kto miał śmieszne abo i nie dachy, kolizje itp. niech pisze
  • czajnik

Widziałem na TVN Tubro w programie karambol Tico po wypadku...Od tego czasu jeżdżę wolniej:) Samochód zgnieciony jak puszka:)
  • Anonim

Ja miałem drobne zderzenia z hydrantem, słupem i jakimś starym fordem bo nie wychamowałem ale to tylko małe stłuczki. Dach ticiem nie jest możliwy bo jak przewrócisz prasujące żelazko?? <rotfl>
  • czajnik

A możliwe jest, że przy ostrym skręcie Tico się przewróci?:D
  • Anonim

Nie wiem, ale ma taką przyczepność jak żelazko, więc nie powinno :P
  • Tejuk

tu was zaskocze bo gdy jechałem ok. 80km/h i brałem zakręt 90 stopni to mi z deczka dupe rzuciło, obruciło mnie o 180 stopni i walnołem bokiem do rowu z tego rowu mnie wybilo i koziolkowalem ze 4 razy a nastepnie zatrzymalem sie kolo slupa wysokiego napiecia, wysiadalem jak z czolgu, drzwi z kopa (bo lezalem na boku) zadzwonilem po dziadka, przyjechal ruskim podnieslismy go na kola i odpalil. nie wyleciala zadna szyba. moze uda mi sie wrzucic fotki z tamtego dnia bo chyba nie wiezycie.
  • czajnik

Wierzymy ale zdjęcia możesz pokazać:D
  • Anonim

Tico potrafi!! :D
  • Kropek

Moje tico nie miało tyle szczęścia. Przyjebał we mnie tir. Mnie od tego momentu uważają za wielkiego szczęściarza, bo wyszedłem z tego bez zadrapania...
  • Michau

no trzeba przyznac ze tico to prawdziwy czolg :) ostatnio mialem stluczke to na przednim zderzaku nawet najmniejeszej ryski nie bylo co nie mozna powiedziec o samochodzie w ktory niestety uderzylem.
  • Anonim

To chyba popierdalałeś z prędkością pieszego, bo ja jak przywaliłem to maska przednia wygięta, zderzak lampy i chłodnica do wymiany i jeszcze był klepany trochę... Niestety to nie czołg:(
  • Michau

zalezy jak na to spojrzec :P
  • green fairy

moja siostra (16lat) wjechala tico (przy malej predkosci) w plot... i nieco bylo pukania blachy i lampa poszla:/
  • Jarek B

W mojego Tico wjechał w tyłek tarpan - oczywiscie wszystko przy małych prędkościach jak hamował przed czerwonym i coś mu nie wyszło. Odpadł mu zdeżak. U mnie bez zadnych szkód naszczęscie.
  • mendelson

znacie może jakiegoś dobrego gaźnikowca co sie zna na tym kosmicznym gaźniku co go w tico montowali?
    (ten gaźnikowiec to z warszawy najlepiej)
  • Sławol

>mendelson napisał
    >znacie może jakiegoś dobrego gaźnikowca co sie zna na tym
    >kosmicznym gaźniku co go w tico montowali?
    >(ten gaźnikowiec to z warszawy najlepiej)
    >

Ja znam i tam właśnie robie ale to w Poznaniu...
  • Radek

ul. Czerniakowska w Warszawie - po wymuszeniu przeze mnie pierszenstwa caly bok Tico do wymiany. W VW Polo poszkodowanej, lampa, zderzk przedni i przedni blotnik.
  • RaDziX

Ja przy wyjeździe z garażu zahaczyłem o kredens i troche mi wgniotło lewy błotnik :P hehe
  • diabeł

ja dzis miałem wypadek w poslisk wpadłem drzwi tylnie skasowane koła sie przesuneły z 4 cm w lewo ale sie zrobi:( :)
  • Krzysiek

> ja dzis miałem wypadek w poslisk wpadłem drzwi tylnie skasowane koła sie przesuneły z 4 cm w lewo ale sie zrobi:( :)

Jak chcesz to posiadam dużo części do TICO, ewentualnie mogę kupić za rozsądną cenę.
  • 1
  • 2
| |

W wielkim mieście Puertorico wszyscy jeżdżą Daewoo Tico

Fotki

Miejsca grona (0)