-
Agula
-
Berenika :D
naszym jak naszym, na razie jestesmy dwie :D
ale osobiscie uwielbiam warszawe, potem dzikość serca kinga i oczywiście stokrotkę :D
a ty? -
Agula
takie moje to sa ajrisz,nie nie nie,i love you i oczywiscie jazda. W sumie kazda piosenka tego zespolu bardzo mi sie podoba tak samo jak i te w ktorych wystepuje goscinnie Muniek :D -
o, i loxe you tez jest swietne...
ale ja w sumie to lubie te stare t.love, maja taki fajny prlowski klimat...
a czego jeszcze sluchasz?
-
-
Agula
lubi dobry stary polski rock i nowy w sumie tez ! np Kasia Kowalska,Chylinska,Dzem,Hey i wiele innych znanych i nie znanych dlugo wymieniac.Jednal powiem ze slucham roznego rodzaju muzykmi ......... prawie kazdego. A Ty ?? pozdrawiam -
ja stary t.love, stary kult, punki, floydy, parple, rainbow, g'n'r, marillion....
jednym slowem zlepek niesamowicie dziwnych bardzo luzno ze soba zwiazanych zespolow :]
a, i ooczywiscie BUZU SQUAT! -
Agula
dokladnie!!!! moze nie jestem do konca wtajemniczona w zagraniczne zespoly ale to sa klasyki...... -
piecuch
jeden z leprzych utworów to Bóg (który podobno był nawróceniem Zygmunta) ogólnie wszystkie oprócz całej płyty Alternativ której poprostu nie dało się słuchać -
Agula
witamy nowego kolege....... juz teraz nie jestesmy Takie 2 osamotnione hehehehehehe :D -
piecuch
pozdrawiam miłe kolezanki hehe i fanki albo poprostu słuchaczki dobrego ROCKA jakbyście chciały wiedzieć coś bardziej o t.love szwagrze..., lub dabie to nawet jestem obeznany w tych sprawach
-
Agula
a dziekujemy za propozycje moze nawet kiedys skozystamy z niej hehe. Wiec jaka jest twoja taka ulubiona pioseka t.love??? -
piecuch
takiej naj naj to nie mam ogólnie wszystko co z t.love związane choć momnet !!! wiem :] Modelka (cover zrobiony kiedyś przez chłopaków) -
Agula
uuuuuuuu :( musze sie przyznac nie znam tej piosenki ale moze cos wymysl co do niej....... -
piecuch
do niej to pewnie Pani z dołu i Kiełbasy Hermana z płyty King . bardzo lubie też Pocisk Miłości -
piecuch
modelka powinna być na stronie http://www.t-love.art.pl przynajmniej kiedyś tam była -
a ja znam :]. fajne
no dobra a teraz ulubiona plyta, moja to KING :D, a wasza? -
piecuch
-
Agula
nic nowego i kratywnego nie napisze bo oczywiscie musze sie z wami zgodzic nie ma wyjscia ....... :) -
piecuch
jednak gusta i guściki słuchaszy tineage love są takie same !! hehehe -
Agula
dokladnie jeden zespol !!!!!!!!!!!!! ktory ma rewelacyjne piosenki i w ogole i szczegole........
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne