-
RENOMOWANE BIURO TŁUMACZEŃ W WARSZAWIE POSZUKUJE STUDENTA FILOLOGII ANGIELSKIEJ LUB LINGWISTYKI STOSOWANEJ (STUDIÓW ZAOCZNYCH) NA STANOWISKO KOREKTORA TEKSTÓW.
WYMAGANIA:
BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO;
BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA POLSKIEGO;
ATUTEM BĘDZIE ZNAJOMOŚĆ INNYCH JĘZYKÓW;
MOŻLIWOŚĆ PRACY OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZINACH 9:00 – 16:00.
OFERUJEMY:
MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU I DOSKONALENIA SWOICH UMIEJĘTNOŚCI;
ZDOBYCIE DOŚWIADCZENIA W PRACY ZWIĄZANEJ Z TŁUMACZENIAMI;
PRACĘ W FIRMIE POSIADAJĄCEJ RENOMĘ W ŚRODOWISKU TŁUMACZY.
OFERTY PROSZĘ KIEROWAĆ POD ADRES: a.michalska@ctp.com.pl
Prosimy o dołączenie klauzuli: Zgadzam się na przetwarzanie moich danych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. 2002 Nr 101 poz. 926). -
Edit Chołody
Dzień dobry!
Jestem tu pierwszy raz na Gronie i jeszcze nie wiem jak to wszystko działa.Szukam pracy w charakterze tłumacza ,ale z języka ukraińskiego.Potrzebuję praktyki w profesjonalnym biurze tłumaczeń lub w jakiejś firmie miedzynarodowej,która ma kontakty z Ukrainą.Jestem magistrem filologii ukraińskiej,ale jeszcze nie pracowałąm w swoim zawodzie,ale bardzo bym chciała,bo lubię ten język.Jeśli byście coś słyszeli o tym ,ze ktoś taki jest potrzebny to dajcie znać na maila(edesa@02.pl,albo puście smsa(889-208-933).Będę wdzięczna.
Pozdrawiam
Edyta Chołody
-
Roman Torski
Cześć!Ja mogę tłumaczyć z polskiej na ukraińską, z ukraińskiego na polską, z rosyjskiej na polską, z polskiej na rosyjską, ale nie mogę pracować w Polsce. Ja By mogłem tłumaczyć w domu,a wy we właściwy sposób mi przesulali by informację Ok
Na dany czas jeszcze jestem studentem, ale dobrze tłumaczę z polskiej, rosyjskiej, trochę angielskiej, wykonuję zawodowe tłumaczenia żyje w Ukrainie tłumaczył wiele stron internetowych z ukraińskiego na polską
P.S. w dzień mogę tłumaczyć do 20 stron albo więcej :)
-
The Happyman
Szanowni Państwo. Nazywam się Aleksander Straszewski. Jestem studentem studiów magisterskich z filologii angielskiej w trybie zaocznym. Wcześniej ukończyłem studia licencjackie z filologii angielskiej. Jestem zainteresowany Państwa ofertą.Od wielu lat interesuję się angielskim. Od pewnego czasu szukam pracy w tłumaczeniach. Zależy mi na tym żeby zdobyć doświadczenie w translatoryce. Interesują mnie tłumaczenia pisemne z jęz. angielskiego na jęz. polski i odwrotnie.
Jeśli są Państwo zainteresowani moją kandydaturą proszę o kontakt telefoniczny 0-506-399-459 bądź pod adresem e-mailowym: amstraszewski@gmail.com
Z wyrazami szacunku
Aleksander Straszewski -