-
<3Marinia<3
wejdzcie na to forum, poprostu zal. Dobrze mozna nie lubic emo ale zeby zachowac sie jak bylo i jednoczesnie ublizac innym rasom?
sami zreszta zobaczcie i wejdzcie na grono.
"Emo najgorsze gowno spoleczenstwa"
ze tak prymitywni ludzie jeszcze zyja na tym swiecie... -
Ania
oczywiście, że można nie lubić czegoś. Ale gardzić kimś...
wstyd, że tacy ludzie chodzą po ziemi, oczywiście ci gardzący... Przecież Emo nikomu krzywdy nie robią, niech sobie noszą się i mają poglądy na życie jakie chcą, bo dotyczy to tylko ich, w przeciwieństwie do ataków i nietolerancji -
Marta
>Dobrze mozna nie lubic emo ale zeby zachowac sie jak bylo i jednoczesnie >ublizac innym rasom?
1) To zdanie jakieś niestylistyczne chyba bo nie rozumiem, chyba że miałaś na myśli, "żeby zachować się jak bydło", wtedy tak :P
2) Emo to inna rasa? -
Anonim
-
-
<3Marinia<3
>Not seventeen napisała:
> >Dobrze mozna nie lubic emo ale zeby zachowac sie jak bylo
>i jednoczesnie >ublizac innym rasom?
>
>1) To zdanie jakieś niestylistyczne chyba bo nie rozumiem,
>chyba że miałaś na myśli, "żeby zachować się jak
>bydło", wtedy tak :P
>2) Emo to inna rasa?
tak bo oni sa rowniez nazistami i wywlekaja jednoczesnie kolory skory i dziela murzynow na podkategorie ludzi i w dodatku jeszcze tepia to emo. niech sobie beda emo to sprawa tych ludzi a nie ich.ps; mialam na mysli wlasnie to ze zachowuja sie jak bydlo -
<3Marinia<3
-
Anonim
No niestety...Ale czego można spodziewać się po chłopcach nacjonalistach czy też nacjo-onanistach, którzy w swym homoseskualnym gronie usiłują sobie wmówić, że erekcja której dostają na widok ładnego chłopaka, to tylko przypadek, a błedy ortograficzne jakie robią pisząc swoje bezsensowne wypowiedzi są efektem jakiejs wyimaginowanej dysortografii czy innego feleru w mózgu, który ja nazywam niedorozwojem emocjonalnym i uposledzeniem zwanym socjopatią.
Sądząc po wypowiedziach tych bardzo młodocianych osobników, odnoszę wrażenie, że są oni zagubieni w swiecie i nie wiedzą jak poradzić sobie z własnymi problemami, są o słabych charakterach, które muszą podpierać grupą takich samych jak oni nieudaczników o zaburzeniach emocjonalonych i silnych skłonnosciach homoseksualnych, które usiłują w sobie zabić przy pomocy grupowej agresji wobec gejów, emo i wszystkich innych ludzi, którzy nie pasują do ich tchórzliwego spojrzenia na życie. -
<3Marinia<3
-
Kamila
wiesz co Ci powiem...? ja juz nie wojuje w taki sposób... czytam czasami wypowiedzi wielu "yntelygentnych" osob ktore uwazaja, ze maja swietny swiatopoglad a zdanie innych jest do dupy, a wszelkie odmiennosci od nich samych to w ogole jedno wielkie gowno za przeproszeniem....
nie jestem ani "za" emo ani przeciwko.... wiadomo jak to jest - znajdzie sie zawsze w kazdej "subkulturze" grupka malolatow ktorzy wplywaja na niekorzysc ogółu.. ale tak jak mowie - nie oceniam, nie znam dobrze tego srodowiska - nie wypowiadam sie i co najwazniejsze NIE OSĄDZAM...
nie wiem tylko dlaczego tylu ludzi NIE ZNAJAC czegos (lub udajac ze wiedza wszystko najlepiej) jest na tyle bezczelnych ze posuwaja sie do czegos takiego jak ocenianie ich... baa nazywanie podrasą (np to wyczytałam o żydach) lub gównem jesli chodzi o emo...
ale co poradzisz kochana.... ludzi szacunku i milosci nie nauczysz.... nawet w minimalnym stopniu ...
pozdrawiam wszystkich tych ktorzy zdrowo mysla... i tych, ktorym wiele brakuje do idealu:) -
<3Marinia<3
>:D Mmmmm :* Kocham:) napisała:
>wiesz co Ci powiem...? ja juz nie wojuje w taki sposób...
>czytam czasami wypowiedzi wielu "yntelygentnych" osob ktore
>uwazaja, ze maja swietny swiatopoglad a zdanie innych jest
>do dupy, a wszelkie odmiennosci od nich samych to w ogole
>jedno wielkie gowno za przeproszeniem....
>
>nie jestem ani "za" emo ani przeciwko.... wiadomo jak to
>jest - znajdzie sie zawsze w kazdej "subkulturze" grupka
>malolatow ktorzy wplywaja na niekorzysc ogółu.. ale tak
>jak mowie - nie oceniam, nie znam dobrze tego srodowiska -
>nie wypowiadam sie i co najwazniejsze NIE OSĄDZAM...
>
>nie wiem tylko dlaczego tylu ludzi NIE ZNAJAC czegos (lub
>udajac ze wiedza wszystko najlepiej) jest na tyle
>bezczelnych ze posuwaja sie do czegos takiego jak ocenianie
>ich... baa nazywanie podrasą (np to wyczytałam o żydach)
>lub gównem jesli chodzi o emo...
>
>ale co poradzisz kochana.... ludzi szacunku i milosci nie
>nauczysz.... nawet w minimalnym stopniu ...
>
>pozdrawiam wszystkich tych ktorzy zdrowo mysla... i tych,
>ktorym wiele brakuje do idealu:)
niestety a szkoda bo swiat spada na psy. -
Wenszoncy Wonsz
Gardzenie innymi rasami to sprawa osobista. Powinni skasować z konstytucjii ten wpis. Dobrze że nie zabraniają jeszcze męczenia emo i pedałów..... -
Wenszoncy Wonsz
dlaczego nie można zamknąć 5 emo w jednym pokoju?
-"bo jeden musiałby się zabić nie mając konta w którym można stanąć i płakać"
=D -
Anonim
>Cement napisał
>Gardzenie innymi rasami to sprawa osobista. Powinni
>skasować z konstytucjii ten wpis. Dobrze że nie
>zabraniają jeszcze męczenia emo i pedałów.....
Z Twoje wypowiedzi wynika, że masz bujną wyobraznię.
Jestem przekonany, że niejeden emo czy "pedał" sprawiłby Ci takie lanie, że wołałbys na pomoc mamusię, tatusia i swojego kota.
Na dodatek patrząc na Ciebie rozumiem dlaczgo dałes sobie nick "Cement".... -
Wenszoncy Wonsz
-
Anonim
Ty kozaku Tak cement czy czy huj jak sie wabisz masz takie kurwa zdanie o pedałach wiesz znam paru i każdy z nich spuścił by ci taki wpier**** że byś sie popłakał pozatym nie oceniaj ludzi po tym jaka mają orjętacje bo to głupie i dziecinne Acha Co Do Emo znam wielu i nie sa tam jacyś znowu inni każda sub kultura przeżywała złe początki Panki,Metale,Skini itp. Co do geji hmm powiem ci że ich jest mniej ale między nimi panuje taka kultura o jakiej nie masz pojęcia są bardziej wpożondku od innych ludzi Ogólnie wiemy że społeczeństwo jest głupie pod wpływem patrzenia na sub kultury ale naszczęście znajdują się jednostki które są mądrzejsze od innych Sorka za ten początek Poniosło mnie nawet ja nie mam prawa cie obrażać bo poprostu cię nie znam. -
Daguśś
Nie uogólniajmy. Nie każdy emo taki jest.
Wielu ma do nas uprzedzenia z powodu naszego stylu. To jest dopiero irytujące.
Brak uprzedzeń to wedlug mnie podstawa współżycia między ludźmi. -
Daguśś
Nie można powiedzieć po prostu gej?
Znam homoseksualistów, którzy są bardzo mili i życzliwi.
A ja sama jestem bi. -
fCkingXstaR
Masz kogoś konkretnego na myśli...? xP
Ciekawy co by Ci wszyscy ludzi zrobili jakby nie było EMO, homoseksualistów itd.
Ciekawe kogo wtedy by sie czepiali...pozabijali by się nawzajem za tzw "twarzowe".
Ludzie! Homofobia i rasizm to choroby...trzeba się leczyć! -
Daguśś
-
fCkingXstaR