Tołstojskie gimnzajum nr 74 [157]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

No to jak mamy miec temet o gim. nr. 74 na tołustoja to warto terz wspomniec o naszych stawkach :P:P:P
  • Anonim

oo tak sioedlisko naszej szkoły
    :)
  • agson

EEe no pozdro for all :* Co na tych staawach sie nei działo...Klima zajbista
  • Kordo$$$

Karpiuczka.....nie ma to jak Stawing, najzdrowszy na swiecie sport....Wtajemniczoni wiedza OCB; )
  • agson

Stawing...no proste...sport z którego mam troche gorsze oceny ostatnio; ] hehe
  • Anonim

wogóle juz tam nie przebywam....
    i nie tylko miłe wpomnienia mam z tego miejsca... od groma tych gorszych ..:/
    ale stoliki rządzą... :P
  • agson

ja nie mam złych wspomnień...=]
  • Anonim

No to zazdroszcze :D
    wiesz jaki syf jest w tej wodzie...? jak wymieniali ją to chyba z 5 pralek wyjeli na brzeg xD
  • agson

Hahahahjahahahahah kurffa hardcore.... uśmiałąm sie...Jak możan pralki wrzucać?? :|
  • Anonim

żeby tylko :]
    lodówki...cały sprzęt agd i rtv :]
  • Anonim

ostatnio iwdziaąłmm jak ławke wrzucali:]
  • agson

heeehehe
  • Anonim

NIedługo ludzie będą tam plywać xD
  • agson

Eee dużo ludzi tak sie kąpało =/ Boshe ten syff bleah (Stritu,Gałązka i wiele wiele innych)
  • Anonim

Aguś ale mi chodzi o to że ich się tam wrzuci i już nie wyjdą.. :P
    boshe tam plywa całą tablica mendelejewa x)
  • agson

hahaahha rozpierdala mnie to wszytsko... czego ludzie nie wymyśła...ja tam często pety wrzucam =]
  • Anonim

Ja jeszcze w czasach podstawówki wraz z Bobrem ,Natalią i Matim wrzuciliśmy tam pół ochydnej na maxa pizzy z dominos Bleeehhh i butelke Coli xD
  • Kordo$$$

Agnieszka to nie Ty dzisiaj tam pływałaś na dlugiej przerwie; ) a tak wyklinalas ten syf :P lol pzdr dla "zlotego rocznika '88" :D
  • agson

dziś??to nei możliwe!! W szkole mnei nei było =]
  • Kordo$$$

Wlasnie dlatego Cie nie bylo w szkole :P
  • 1
  • 2
| |

Łączymy osoby, które chodzą lub chodziły do gimnazjum na tołstoja :p

Zespół Szkół Nr 74

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono