-
Anonim
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Armagedon!!!!!!! http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,... -
Anonim
wwwrrrrrr już kiedyś ktoś tak powiedział... i powtarzam to teraz.... "Rodacy do Broni!!!".... trzeba walczyć o swoje.....!!!! -
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
1... 2.... 3.... 4.... 5..... 5......6.....6.........6666... .....777........8.......9..... .10..... ok trochę mi przeszło... teraz mogę mordować... :P
-
Anonim
widzę Arku, widzę; )
dobrze, ze pani konserwator zabytków stwierdziła, ze muzyka nie niszczy murów, bo gdyby było inaczej to byłby decydujący argument :)
niemniej jednak jestem dobrej myśli i nawet nie dopuszczam opcji, ze tomba skończy, jak le... -
>>--->Uleksa
-
:)
-
wik
-
Anonim
-
E' lo dreip
-
Blackhawk
wydaje mi sie ze protest bedzie jeszcze bardziej wiekszy jak by co niz przy le ma :)
swoja droga np w krakowie to starowka to tetni zyciem niezle.. a u nas chujnia z plesnia. -
Anonim
-
SzTeRniii *
-
Anonim
Zakładamy ROT (ładna nazwa :)) - Ruch Obrony Tomby...
Wrrrr... Proponuje iść do sąsiadów i zaproponować im darmowe wejście do klubu i 3 drinki... :P
...skoro i tak nie mogą przez Tombe spać to chociaż niech wpadną:P
-
Myśka
Mowę mi odjęło! Akurat teraz jak wiosna się zbliża i będzie się częściej brykało do Tomby to robią taki numer!!! Przykuję się łańcuchami do drzwi!!! -
|netspider|
-
Anonim
Spoko spoko. A niby dlaczego ma się im udać? Właśnie nie powinno... Uwarunkowania polityczne... PO straci wyborców jak i do tego się dobiorą... zresztą jak można... Tomba to ewenement na skale światową... klub gdzie (sorry za elokwencje) przegięte cioty bawią się na jednym parkiecie z heterykami-dresami... taki klub powinien być reklamowany przez miasto... Zwłaszcza władze Warszawy powinny sie postarać. Fakt, że to nie obecni włodarze to zrobili ale jednak Warszawa się "popisała" jeszcze parę lat temu. Trzeba się postawić. Jednocześnie trzeba być skutecznym. -
|netspider|
uda, uda. Oczywiście nie pochwalam takiego rozwiazania. Ale z prawnego puntu widzenia maja 99% szans. Wniosek o zamkniecie przejdzie, bo zakłocana jest cisza nocna. Dziwne, ze jeszcze nikt z właścicieli czy klientów nie oberwał z kodeksu wykroczeń grzywny za zakłocanie ciszy nocnej. Marnie to widzę..:/ -
Anonim
Widzisz moim zdaniem ktoś tu przejechał się z wygodą... tydzień temu mój znajomy ze szkoły muzycznej stał na starówce około godziny 18 i sobie grał na skrzypcach. Dokładnie jak z Nim gadałem podjechała straż miejska. Powiedzieli Mu że musi przestać grać bo komuś z sąsiadów się to nie podoba. Sorry. Jeśli ktoś chce mieć cisze i spokój to niech wyprowadzi się do lasu. Tylko tam np sowy w nocy nie uciszy... chyba że odstrzeli. I to jest właśnie sposób myślenia. Odstrzelić. Dlaczego w Warszawie wszyscy są tacy przewrażliwieni. Dojdzie do tego wreszcie, że rzeczywiście albo się wszyscy z Warszawy wyniosą albo stworzy się jakieś getto. Bez sąsiadów. Bez klimatu. Dupa.
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne