Tomba Tomba | neverending story [1844]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy w Tombie w tym roku będzie organizowany sylwester? Jeśli tak, to ile od osoby i co wchodzi w cenę? Dziękuję bardzo za info :)
  • Myśka

W zeszłym tygodniu w Wyborczej było info o tym, ale dokładnie nie pamiętam. Skupiłam się na tym, że ma grać Słowik.
  • Anonim

znalazlem info ze hallabanaha i reformation robia sylwka
  • burza[in ElecTro we TrusT]

Podaj źródło skąd masz takie info.
  • Anonim

mam pewne dojscia; )

Muza:
    Scena górna: Hallabanaha
    Scena dolna: Fajfer (Reformation), Dominik(Reformation), Questman(Reformation), Słowik & Friends
  • burza[in ElecTro we TrusT]

A ja myślałem że po poniedziałkowym zebraniu pojawi się oficjalny wątek Sylwunia... Przynajmniej wiem, że cena biletu wynosić ma circa 120 pln.
  • maj

a nie ma żadnych konkretnych info?
    przecież sylwester za 17 dni ! ^^
  • Meluzyna

sylwester psytransowy dokładne info znajdziesz na http://www.psytrance.pl/ .. bez pitu pitu, ostre granie!
  • ஜ BliźηiaK

dobre stare Re4 :)

rodzine re4 ehh...
  • pLa$ti

PsyNrg Sylwester - by Hallabanaha & Reformation
    Data 2008-12-31
    Gdzie klub Tomba Tomba, Warszawa
    Kto gra Scena górna (Hallabanaha):

Stellar Magnitude LIVE
    Space Element LIVE
    Bongo
    Kwieq
    Mabeat
    Salvi

Scena dolna (Reformation):

Fajfer (Reformation)
    Dominik (Reformation)
    Questman (Reformation)
    Słowik & Friends
    Deco
    Start
    Wjazd 120 pln do 15 grudnia
    150 pln po 15 grudnia

(w cenie jedzenie i alkohole) bezposrednnio u Bongo: lista i zrzutki; liczba tiketow jest ograniczona.
    Info W cenę wchodzi:

- open bar, czyli piwo, szampan, wódka wyborowa, żołądkowa, wiśniówka, gin, żubrówka, krupnik i soft drinki w ilościach, jakie sobie kto życzy (pozostałe alkohole będą normalnie do kupienia za barem, ale będziemy się starać o niższe ceny niż na normalnych imprezach)

- zajebiste jedzenie wegetariańskie (idealne na nasze potrzeby) uzupełniane przez całą noc (przykładowe pozycje z menu: ziołowe rogaliki z pastą paprykową, oliwkami i żółtym serem, lekka sałatka z pomidorów, mozarelli i bazylii z czosnkowymi grzankami, dip pomidorowy z papryczką chili i miętą, rożki z musem jabłkowym, polane czekoladą i posypane bakaliami.)

- i oczywiście pełna obsługa i ochrona, jak to w klubie

Co do ogólnego charakteru imprezy, to w założeniu jest ona zamknięta, czyli tylko dla znajomych (bilety dostępne są wyłącznie w przedsprzedaży). Klub nie czerpie profitów z tej imprezy jednak żeby wyjść na zero potrzeba określonej liczby osób, w tym przypadku jest to 200. Dodatkowo impreza będzie przebierana. Motyw przebrania jest dowolny i zależy tylko od waszej wyobraźni. :)
  • Meluzyna

>ஜ BliźηiaK napisał
    >dobre stare Re4 :)
    >
    >rodzine re4 ehh...

kope lat stary druhu :) wpadasz?
  • Evka.

kiedy i w jakich godzinach mozna zakupic bileciki?
  • Meluzyna

hallabongos@gazeta.pl napisz pod tego maila. To jeden z ogarniaczy organizacyjnych
  • Evka.

dzieki;]

• ஜ BliźηiaK

>Meluzyna napisała:
    >>ஜ BliźηiaK napisał
    >>dobre stare Re4 :)
    >>
    >>rodzine re4 ehh...
    >
    >kope lat stary druhu :) wpadasz?

witam witam :)

Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciał...ale reszta nie zrozumie tego cudu nad Wisłą. W tym roku spokojnie u znajomych. A Ty będziesz ?
    Fajfera bym posłuchał :D
  • Meluzyna

Bilety juz mamy kupione, wiec jak bóg da.. będę; )

A u Ciebie widze zamiany, zmiaaany.. i to chyba spore..
  • Evka.

jak kupowalas bilety? wplacalas pieniadze na konto czy osobiscie?
  • Meluzyna

ja mam to załatwione inna droga; )

napisz pod @, która Ci podałam. U niego wszystkie informacje
  • Evka.

wlasnie napisalam i mi odpisal zeby mu przelew zrobic,ale jakies to dziwne dlatego sie pytam; ]
  • maj

też tak miałam, sądzę, że potem na nazwisko z przelewu się wchodzi :)
| |

Tomba Tomba - to świetnie znane rzeszy fanów nieco ukryte miejsce na skarpie warszawskiego Starego...

Fotki

Miejsca grona (0)