-
Tomba-Tomba
Uwaga! Nowość! W weekendy wszyscy, którzy nie skończyli 21 roku życia wstęp wolny do godz. 1.00 (wstęp do klubu od lat 18)!!!! -
Że what ??
a moze w nastepnym tygodniu wjazd dla osob majacych ćwierć wieku za free ?? :P -
GRUBY AKA SOLDIER
-
Anonim
i jak sie sprawuje taka formula imprez w klubie?
nie za duzo mlodzieniaszkow ? :) -
-
phill3
-
Piotrek
ja widze bo nie od dawna zaczelem przybywac czasami w tym klubie mi sie spodobalo co do muzyki i pomieszczenia -
Anonim
Mnie wpuścili jak miałam 17. Chamy zaczęły się wypytywać nie o wiek ale o orientację seksualną, bo paniom hetero to oni dziękują (takich mają zawsze dużo. Odpowiedziałam -a co jak jestem bi? (nie powiedziałam że jestem) wtedy powiedzieli: proszę wejść. I to ma być tolerancja? -
E' lo dreip
-
Anonim
>Ania wrote:
>Mnie wpuścili jak miałam 17.
nie masz sie czym chwalic. gdyby to ode mnie zalezalo to bym Cie poprosila o dowod. :)
>Chamy zaczęły się
>wypytywać nie o wiek ale o orientację seksualną, bo
>paniom hetero to oni dziękują (takich mają zawsze dużo.
uwazaj na slowa, dziewczynko.
i pamietaj, ze to jest gay club, ktory jest heterofriendly, a nie na odwrot.
>Odpowiedziałam -a co jak jestem bi? (nie powiedziałam że
>jestem)
to jestes czy nie jestes?
>wtedy powiedzieli: proszę wejść. I to ma być
>tolerancja?
jak Ci sie nie podoba ochrona, tudziez selekcja, to zmien klub :)
pozdro.
-
Anonim
na gayfriendy heteroclub prawie se połamałem język! a dziewczynka niech się cieszy... przynajmniej będzie co miała opowiadać w gimazjum na przerwach.... -
Anonim
-
Anonim
"łiiiiiii weszłam na impreze!!!! a wiesz gdzie!!!! do Tomby!!! gdzie chodzą gejeeee! dasz wiarę?!!! łiiiiii"
hehehehe...
za darmo czy 15zł... dla zabawy zawsze warto...; -) -
Anonim
-
lichO
-
Anonim
-
lichO
chcialam dodac jeszcze te 'fu geje' fu fu fu :PPPPPPPP
widzisz czlowiek uczy sie kazdego dnia hehe :) lubie to! -
Anonim
eee... nie ma tego wisku... "iiiiiiiiiiiiiii...."<+machani e łapkami skacząć>
a za parę lat jak dziewczynka dorośnie zrozumie odnajdzie się, że życie to nie tylko pogaduszki w pidżamach w domu z koleżankami wzdychając do Brada Pitta; -) ale że i z koleżankami też się można bawić/zabawić... i już nie będzie "iiiiiiiiiiiii"... ale różne inne wydźwięki...; -) i to nie przy filiżance earl grey'a... -
Piotrek
-
Jacu;P
Fajna promocja.W ogóle dobre kluby do których powinna się zaliczać Tomba nie powinny w ogolę pobierać kasy za wejście:).
Dla mnie płacenie 15zł np.do Toro(za którym zresztą nie przepadam) to jest przesada. -
Anonim
>Jacu;P wrote:
>Fajna promocja.W ogóle dobre kluby do których powinna się
>zaliczać Tomba nie powinny w ogolę pobierać kasy za
>wejście:).
buahahahahahaha xD nastepny z choinki sie urwal!!!
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne