-
Anonim
-
good(k)night
eee.. to bedzie plyta Aenima -- Third Eye (szczegolnie mowiony poczatek; )) a takze Jimmy, Aenima i (-)Ions (tak wszystkie na raz :) -
Skipp
Dla mnie - numer jeden to chyba "Sober". Potem "Eulogy", "Ticks and Leeches", "Aenema" i "Parabola"... -
Skipp
Po przesłuchaniu teraz "Jimmy'ego" i "Forty Six & 2" stwierdziłem, że dodam je do listy moich ulubionych :) -
-
Aenimek
you lied. z salivala. bosko bosko bosko... najlepiej jak się tylko da... poza tym: reflection z lateralusa... za tą gitarę na koniec... pamiętam ją z koncertu... i nie mogę zapomnieć...
widziliście toola na żywo?? jakie wrażenia?? -
Anonim
-
Grono.Net
jesli chodzi o ulubiony kawalek to nie potrafie wskazac takowego :P nie bede sie bawila w wypisywanie "faworytow" bo to co drugi kawalek tool :) nie-po-tra-fie!; )
tool widzialam na zywo dwa razy.hmm jednym slowem moge juz umrzec w spokoju; )
-
Grono.Net
-
Grono.Net
-
Rhiannon
Ulubiona plyta - Aenima. Kawałek to zdecydowanie "H.". Lubię też "The Patient" i "Third Eye". Z kolei zawsze gdy mam zły humor to włączam "Aenemę". Utwór ten, tak przesiąknięty miłością, życzliwością w stosunku do świata i optymizmem wręcz "przelewa" na mnie swoją energię i pozytywne nastawienie; >
Tak BTW - czy może ktoś zainspirowany Toolem zainteresował się Billem Hicksem? -
Mictlante
-
Spooky
-
Anonim
-
Valraven
-
Anonim
Someone above the ground,
Someone who seemed to feel the same,
Someone prepared to lead the way, with
Someone who would die for me.
valkirie-posluchaj Eulogy; oP -
Valraven
-
Valraven
-
kremowy
-
Anonim
The Grudge, zdecydowanie. Bardzo jednolity utwór, i dość progresywny i bogaty w treść merytoryczną, jednocześnie ciężki.
Lateralus > reszta :) -
Mictlante
Hehe, po lateralusie widywalem rozowe blondyny, ktore nosily na jednej stronie koszulki Tool'a a po drugiej Britney ];}
Btw. Britney rocks ];}