...::: TOOL :::... [1727]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

..zacznijmy sztampowo niech to grono zyje;o)
  • good(k)night

eee.. to bedzie plyta Aenima -- Third Eye (szczegolnie mowiony poczatek; )) a takze Jimmy, Aenima i (-)Ions (tak wszystkie na raz :)
  • Skipp

Dla mnie - numer jeden to chyba "Sober". Potem "Eulogy", "Ticks and Leeches", "Aenema" i "Parabola"...
  • Skipp

Po przesłuchaniu teraz "Jimmy'ego" i "Forty Six & 2" stwierdziłem, że dodam je do listy moich ulubionych :)
  • Aenimek

you lied. z salivala. bosko bosko bosko... najlepiej jak się tylko da... poza tym: reflection z lateralusa... za tą gitarę na koniec... pamiętam ją z koncertu... i nie mogę zapomnieć...

widziliście toola na żywo?? jakie wrażenia??
  • Anonim

sober
  • Grono.Net

jesli chodzi o ulubiony kawalek to nie potrafie wskazac takowego :P nie bede sie bawila w wypisywanie "faworytow" bo to co drugi kawalek tool :) nie-po-tra-fie!; )
    tool widzialam na zywo dwa razy.hmm jednym slowem moge juz umrzec w spokoju; )
  • Grono.Net

THIRD EYE :-)
  • Grono.Net

disgustipated i third eye :)))
  • Rhiannon

Ulubiona plyta - Aenima. Kawałek to zdecydowanie "H.". Lubię też "The Patient" i "Third Eye". Z kolei zawsze gdy mam zły humor to włączam "Aenemę". Utwór ten, tak przesiąknięty miłością, życzliwością w stosunku do świata i optymizmem wręcz "przelewa" na mnie swoją energię i pozytywne nastawienie; >

Tak BTW - czy może ktoś zainspirowany Toolem zainteresował się Billem Hicksem?
  • Mictlante

Undertow [kawalek, a nie plyta] ]:D
  • Spooky

Stinkfist - yeah !!
  • Anonim

A "4 Degrees"? A "Eulogy"- za text?; o)
  • Valraven

Aenima, zdecydowanie naj :P
  • Anonim

Someone above the ground,
    Someone who seemed to feel the same,
    Someone prepared to lead the way, with
    Someone who would die for me.

valkirie-posluchaj Eulogy; oP
  • Valraven

ta jest, o najwspanialsza :*
  • Valraven

jak tylko się nacieszę moim Amon Amarth, ukochanym :P
  • kremowy

sober,

• Anonim

The Grudge, zdecydowanie. Bardzo jednolity utwór, i dość progresywny i bogaty w treść merytoryczną, jednocześnie ciężki.

Lateralus > reszta :)
  • Mictlante

Hehe, po lateralusie widywalem rozowe blondyny, ktore nosily na jednej stronie koszulki Tool'a a po drugiej Britney ];}

Btw. Britney rocks ];}
| |

Zespół Tool powstał w 1990 roku w Los Angeles , założony przez cztery osoby : gitarzyste Ada...

Fotki

Miejsca grona (0)