...::: TOOL :::... [1727]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aenima

strasznie niecierpliwa jestem, ale ileż można czekać?? Maynardzie zlituj sie nad nami!!
  • stren

no chyba w tym oku miała być na początku a tu ani słychu ! w sumie już czas na nową płytę ale nie narzekam bo w tym roku szykuje sie armageddon z płytami nowymi : Qotsa, Soad x 2, NIN , deftones ...tool
  • Anonim

nie wydadza w tym roku...
  • wojt.

przeczucie mi mowie, ze wyjdzie w 2 polowie 2005
  • wojt.

a zapowiada sie rewelacyjnie, maja byc inspiracje meshuggah i fantomasem
  • Anonim

Jeszcze nie było tak, żeby wydali coś zgodnie z zapowiedziami.
  • Anonim

czyli grudzien 2008
  • Anonim

hehe, a ja kupiłam na allegro nową płytę tOOla, ale jakoś dziwnie brzmi, jakieś odgłosy gwałconych zwierząt i potem wypowiedź mongolskiego chłopca jak to niby z własnej woli oddaje się się członkom (hehe,członkom; ) ) zespołu i jak to nie przebywał na farmie Michaela Jacksona, nie wiem dziwna płyta, ale po parokrotnym przesłuchaniu może przypadnie mi do gustu; )
  • Torvus

tak

ja nie obstawiam kiedy wyjdzie, pewnei sama sie do mnie usmiechnie w odpowiednim momencie i do mnie przyjdzie
  • .:thetomster:.

na forach Tool'a są wiele hipotez.... najbardziej mi się podobają 06/06/06 i układ gwiazd (nie wchodzę w detalach, wybaczcie). Ale dochodzą wieści o lipcu bądź sierpnia. Ja bym jednak liczył na jesień. Zresztą jest jeszcze sprawa DVD, który ma też się ukazywać, tutaj to można jeszcze bardziej spekulować i to zaczynając od podstawowego pytania - przed płytą czy po niej?
  • Anonim

06/06/06
    hmmm to podobnie jak Laterralus tylko ze tamten wyszedl w maju gdy jakas gowniana kometa cos tam omijala czy wylatywala czy cos...
  • s314ryt

a bedziecie ja sciagac, czy poczekacie az bedzie w sklepach?
  • wojt.

ja zdecydowanie poczekam, po pierwsze nie potrafie kaleczyc uszu empetrojami, a po drugie nie ma wtedy juz takiej zajawy z kupna plyty :D
  • Anonim

ja najpierw sciagne, bo umre z ciekawosci, ale potem na pewno kupie. zawsze tak czynie kiedy plyta mnie powala, bo sciagane piesni to polprodukt. cos jak cukierek bez papierka.
  • .:thetomster:.

to nie nin.... nie sciągnie się z netu.... może fałszywą listę piosenek się uda; P No i jasne, że kupię. Na ślepo mogę nawet kupić tj. bez przesłuchania płyty. Jeśli się uda wykombinować sobie małą empetrójeczkę to się skusze nieco na jej posiadanie, ale i tak nabędę pytkie.
  • Torvus

(...) zresztą żeby poczuć porządną różnice pomiędzy dobrą mp3 a wavem sklepowym trza mieć chyba lepszy sprzęt niż ja :D

początku nie opublikuję
  • Anonim

coz to tool, wiec na pewno kupie :)
  • Aenima

ja też kupię oczywiście:-)
  • Torvus

nadejdzie dzien ze kupie wszystkie albumy toola na cd :D, w sumie fajnie by bylo miec ale czego oczy nie widza tego ni żal :p
  • Aenima

ja tam Tool'a mam wszystko legalne. Jeden z niewielu zespołow, którego płyt nie zasysam z neta...
  • 1
  • 2
| |

Zespół Tool powstał w 1990 roku w Los Angeles , założony przez cztery osoby : gitarzyste Ada...

Fotki

Miejsca grona (0)