-
.:thetomster:.
Dochodzą do mnie plotki, że nowa płyta będzie w sklepach 16 sierpnia 2005 pod tytułem Teleincision. Nie jest to oficialnie potwierdzone przez toolband.com.
Znając Tool'a zmienią nazwę ze sto razy.
Jakieś opinie? -
Aenima
podskoczyłabym z radości, ale potem sie okaże że to tylko ploty więc siedze na tyłku dalej... -
niger
-
wojt.
-
-
wojt.
-
Anonim
mnie sie tytol nie podoba. pizdowaty taki; );) i jakis nie tollowy.; ););) -
Musiałeś źle wystukać, bo jest tylko jeden wynik... na stronie wszystko jest po norwesku(?), ale pomimo języka to wiadomo o co chodzi. -
Anonim
ee tam... kity wstawiają, żeby sobie pożartować.. poza tym wątpię, żeby tak szybko zdążyli wydać.. -
Grupa bez MJK już dawno pracują, a MJK się dołączył jakoś ostatnimi miesiącami. Podobno nagrywają... wszystkie znaki na niebie pokazują, że idzie do przodu... Blair oczywiście nic nie mówi i to on jest żartem Toola skierowany do fanów. -
...ale jeszcze parę tytułów należy się spodziewać, zwłaszcza piosenek. Pamiętacie 'Poopy the Clown'? ~:] -
s314ryt
-
-
s314ryt
-
-
s314ryt
-
-
Anonim
Spiryt ma racje...ja wiem ze w 64,6% bedzie nowy album...a najlepiej to w 6,66% bo wtedy jest dopiero tollowo... -
s314ryt
-
6,66% a 64,6% to nie zła rozpiętość by się zgadzać, nie sądzisz.... to tak na marginesie... chyba że chodziło Ci o 66,6% to cięusprawiedliwiam, ale wtedy wynikałoby, że jesteś większym optymistą niż ja. -
s314ryt