-
Torvus
tak sobie czasem slucham i patrze to w kolko to samo a amynard sie puszcza z innymi kapelami. -
Einnar
Skoro tak ci zalezy to sie poswiece i napisze cos w tym gronie. OK, to tyle.
Aha - tru said - sa lepsze kapele; ) -
Torvus
-
pij
-
-
nie
-
Grono.Net
nie ma lepszych kapel sa równie dobre ale nie lepsze!!!
Chociaż to jest moje zdanie na dzień dzisiejszy a jak zdąrzyłem siebie poznać przez te pare lat jutro pewnie już inaczej będe sądził!!!
i póki co nie czuje że TOOL to ściema! -
Anonim
-
kreda
EHEHEHE CZY TO WAŻNE ILE JEST TO WARTE I W/G KOGO? , WAŻNE JEST ILE SAMI W TO WKŁADAMY, WOLE SAM TWORZYĆ HIERARCHIE WAŻNOŚCI FOR ME, NIŻ PODLEGAĆ WARTOSCIOWANIOM INNYCH -
Torvus
prowoka....hehe
Ja mam taka sytuacje ze jestem znany ztego ze lubie Toola, mimo to jak ktos mnie o cos pyta w jego kwestii to czesto o tym nie wiem gdyz nie jaram sie niem jak jakas nastolatka i nie pobuje dowiedziec sei wszystkiego o czlonkach itd. Ja po prostu slucham, trawie, jak cos wpadnie do ucha to fajnie jak nie to :] czasem lubie obejrzec sobie jakis klip; ] -
Grono.Net
sluchacze toola dziela sie na kult maynarda i tych, ktorzy interesuja sie muzyka -
Torvus
mysle ze mozna to rozszezyc, poza tym osobiscie nie spotkalem w swoich regionach wyznawcow kultu maynarda, u Ciebie sa takowi? -
pij
-
Torvus
-
Grono.Net
w necie sa, u ciebie i u mnie; p
jak czytam niektore teksty fanek, to mi sie robia faldy na czole.
wiem tylko tyle ze a perfect circle robi przerwe, a maynard zabiera sie za wspolprace z toolem -
nie
-
Torvus
coooo!!!!!!!!
wspolprace z Toolem to juz tak sie nazywa?
Kurwa zaczynam nie trawic tego czlowieka "/
I tak juz mnie razi ze sie podpisuje wraz z pfc na jakas propagande antywojenna :[ -
Grono.Net
-
Torvus
-
nie
-
Torvus
nooo :D
nie podoba mi sie to, w sumie chyba tool sie wywodzi troszke od anty sastemowosci za czym nie przepadam (lepiej zostac politykiem i cos starac sie zmienic a nie tylko krzyczec jak dzieci; )
ale sie rozwinal w keirunku 'sfery wyzszej' i to mi pasuje, takze mam nadzije ze ten shit jaki zrobilo (w miom mniemaniu) pfc nie bedzie mial zadnego wplywu na me kochane narzedzie; ]