...::: TOOL :::... [1727]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Torvus

tak sobie czasem slucham i patrze to w kolko to samo a amynard sie puszcza z innymi kapelami.
  • Einnar

Skoro tak ci zalezy to sie poswiece i napisze cos w tym gronie. OK, to tyle.

Aha - tru said - sa lepsze kapele; )
  • Torvus

grejt!
  • pij

nie nie ma lepszych kapel.
  • nie

:)
  • Grono.Net

nie ma lepszych kapel sa równie dobre ale nie lepsze!!!

Chociaż to jest moje zdanie na dzień dzisiejszy a jak zdąrzyłem siebie poznać przez te pare lat jutro pewnie już inaczej będe sądził!!!

i póki co nie czuje że TOOL to ściema!
  • Anonim

Proponuję poczytać trochę o życiu Maynarda, wtedy może wychwycicie.
  • kreda

EHEHEHE CZY TO WAŻNE ILE JEST TO WARTE I W/G KOGO? , WAŻNE JEST ILE SAMI W TO WKŁADAMY, WOLE SAM TWORZYĆ HIERARCHIE WAŻNOŚCI FOR ME, NIŻ PODLEGAĆ WARTOSCIOWANIOM INNYCH
  • Torvus

prowoka....hehe
    Ja mam taka sytuacje ze jestem znany ztego ze lubie Toola, mimo to jak ktos mnie o cos pyta w jego kwestii to czesto o tym nie wiem gdyz nie jaram sie niem jak jakas nastolatka i nie pobuje dowiedziec sei wszystkiego o czlonkach itd. Ja po prostu slucham, trawie, jak cos wpadnie do ucha to fajnie jak nie to :] czasem lubie obejrzec sobie jakis klip; ]
  • Grono.Net

sluchacze toola dziela sie na kult maynarda i tych, ktorzy interesuja sie muzyka
  • Torvus

mysle ze mozna to rozszezyc, poza tym osobiscie nie spotkalem w swoich regionach wyznawcow kultu maynarda, u Ciebie sa takowi?
  • pij

:) czy to wazne w zasadzie?

wazne ze mnie lechce jak slucham.
  • Torvus

hehe grejt, nie wie ktos czegos o nowym albumie albo koncercie?
  • Grono.Net

w necie sa, u ciebie i u mnie; p
    jak czytam niektore teksty fanek, to mi sie robia faldy na czole.

wiem tylko tyle ze a perfect circle robi przerwe, a maynard zabiera sie za wspolprace z toolem
  • nie

mogłeś napisać, że tool jest do dupy, ehehe; ))))
  • Torvus

coooo!!!!!!!!
    wspolprace z Toolem to juz tak sie nazywa?
    Kurwa zaczynam nie trawic tego czlowieka "/
    I tak juz mnie razi ze sie podpisuje wraz z pfc na jakas propagande antywojenna :[
  • Grono.Net

nie no, to ja to slowo tu dopasowalem :P
  • Torvus

tak mysalem ale ten temacik ... :P; ]
  • nie

ale i tak się zachowuje jak bubek
  • Torvus

nooo :D
    nie podoba mi sie to, w sumie chyba tool sie wywodzi troszke od anty sastemowosci za czym nie przepadam (lepiej zostac politykiem i cos starac sie zmienic a nie tylko krzyczec jak dzieci; )
    ale sie rozwinal w keirunku 'sfery wyzszej' i to mi pasuje, takze mam nadzije ze ten shit jaki zrobilo (w miom mniemaniu) pfc nie bedzie mial zadnego wplywu na me kochane narzedzie; ]
| |

Zespół Tool powstał w 1990 roku w Los Angeles , założony przez cztery osoby : gitarzyste Ada...

Fotki

Miejsca grona (0)