Top Gear [7537]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • barte.k

Pozwole sobie w imieniu członków AMW, pokazać Wam filmik, ktory na prawde robi wrażenie, zwłąszcza przez ilość i jakość scigających sie aut.
    Sama jakość filmu znacznie lepsza od poprzednich produkcji [gratulacje dla Miłka, ktory to ogarnia:)].
    generalnie, enjoy:-)

http://videos.streetfire.net/video/...
  • Anonim

A fajny filmik, niespodziewałem się że takie fajne fury się ścigają w Warszawie.
  • Anonim

Może kiedyś do was dołącze, :)
  • KajaK

Brawo dla chłopaków z AMW, naprawde się postarali, bardzo fajny filmik, muzyczka z 60sekund:] fajny klimacik robi. Tak trzymać!!
  • Kuba

spoko filmik :)
  • Denver

tera w pracy siedze, ale jak wróce do domu to od razu oglądam :)
  • Marcin

fajny tez sie nie spoodziewalem ze rs4 carrera itd. sie scigaja w warszawie
  • barte.k

rs4 nowa, m6, evoIX, carrera, zdaje mi sie jest tez integra type r, wrx sti ze stanów, audi s4 biturbo, niceee
  • nieZiemski i Halina

a mi jak zwykla na streetfire nic nie dziala :(
  • KajaK

szkoda że sti z evo IX fabryka, RS4 uwielbiam, zajefajowy samochodzik:] carerka też daje radę, fajnie wyglądało jak audiole odjeżdżały przecież nie wolnemu TT, ogólnie warszawa żądzi:D
  • Denver

>=K-a-J-a-K=: -> napisał
    >
    >ogólnie warszawa żądzi:D

no... nareszcie najtrafniejsze podsumowanie :p
  • Anonim

no i to jest filmik na poziomie:D:D

no proste, że Warszawa żądzi:P
  • KajaK

a tak apropos, jak sięnazywa ten kawałek co w tle leci? Niemoge sobie przypomnieć, a siedzi mi w głowie:D
  • KajaK

jużwiem, bring sally up and down:D
  • Anonim

no nie za bardzo.
    To jest Flower Moby'ego
  • Madej

>..:BARTUŚ aka IDEAŁ:.. napisał
    >Pozwole sobie w imieniu członków AMW, pokazać
    >Wam filmik, ktory na prawde robi wrażenie,
    >zwłąszcza przez ilość i jakość
    >scigających sie aut.
    >Sama jakość filmu znacznie lepsza od poprzednich
    >produkcji [gratulacje dla Miłka, ktory to ogarnia:)].
    >generalnie, enjoy:-)
    >
    > http://videos.streetfire.net/video/...

Dzieki za reklame Bartek; )

ja tez jestem pod wrazeniem tego co ten chlopak wyprawia; )

Pozdro AMW; )
  • Anonim

RS4 - cos pieknego.

w ogole filmik profesjonalny, tylko ta techniawka mnie na poczatku troche razi, ale pozniej sie robi milo :)
  • Denver

Filmik bardzo ładny..... przede wsztstkim fajnie zmątowany, szkoda tylko, że mało ciekawa tematyka drag raców. No ale tego się nie czepiam.

Fantastyczne zdjęcia i muzyka, no a co do samych samochodów to brak pytań, pierwsza klasa. :) hehe.... no i wilanowskie rejony wymiatają :)

mimo, że jak już napisałem, nie interesuje mnie takie ściganie po prostej jak w filmiku, to i tak ze zniecierpliwieniem czekam na part2 :)
  • Romek

Witam

Bardzo mi miło że się podoba większości. Szczerze mówiąc "trochę" się przy tym napracowałem. Finalnie to "Tylko" 5 minut. A montażowo ze 40 h pracy.

Poniżej link do serwera z którego można ściągnąć. Bardzo szybkie łącze. 200 MB

http://217.153.134.43/film/part1.av...
  • barte.k

dzieki Miłek, juz zasysam na dysk.jak i pozostale czesi AMW; )
| |

temat mowi wszystko:] Uwaga... najważniejsza wiadomość dnia... własnie powstała strona na któ...

Fotki

Miejsca grona (0)