-
http://w8.grono.net/forum/topic/117...
Poniewaz jest to w sumie kolejna ale inna czesc klipu, przenosimy dysksuje do nowego tematu <zresztą zgodnie z prośba jednego z autorów>
komentarze i gratulacje na pewno mile widziane :D hahah
:)
Ode mnie gratsy dla Miłka i Mateusza za zdjecia i montaz.rewelacja
-
-
-
>~ napisał
>dla mnie jakoś tam bez rewelacji wczesniejsze były
>lepsze
-
-
Kuba
-
powiem, że poczętek mi się podobał, bardzo fajne i dynamiczne, jak intro z dobrej gry :) Potem troche jak dla mnie nudą wiało, ale to zwalam na karb braku zainteresowania takim ściganiem. Generalnie kawałek dobrej roboty zrobiłeś Miłek Gratuluje :)
a tak na marginesie, to miło popatrzeć jak Japońskie 1,8 R4 dyma najnowsze faszystowskie V10 :p hahahaha To taki miły akcent na koniec :) Ohayu Nippon :D -
w tym M6 to kobitka?? <wow>
ale tez troche nuda powialo. Wszystko jest zajebiste: montaz, edycja, zdjecia, itd... no i na pewno zagraniczni SR zobacza ze w Polska tez potencjal jest;)
Ale musze stwierdzic ze najlepsze w tym calym filmiku byly: nissan 200sx s.14a (na ktorego choruje) i Integra 600hp, a reszta tak srednio... mam nadzieje ze pokaza tez "normalne wozy" ale po tuningu, jak sie scigaja. Bo o to przeciez w tym wszystkim chodzi. Wiecej tuningu a mniej fabryki, tyle powiem;)
pozdro -
poprzednia czesc bardzo spodobala sie administratorowi streetfire.net i zostala przez niegu umieszczona na głównej stronei serwisu:)
-
Xander
dokładnie, jakaś blondynka chyba była;) a co do samej m6, to nie ma to przypadkiem czegoś na kształt launch control, jak chociażby w m3 smg było/jest? bo z tego co widziałem, to bema startowała z niskich obrotów, tyle że z butem w podłodze na pozycji "D" :P
-
PistenBully
hmm, rzeczywiscie wygląda jakby M-ka miała Panią Kierownicę...
nie powiem, dobre połączenie :D
No a po za tym to ja krytykiem filmowym nie jestem, to co się będę wypowiadał; -) -
Michał
Filmik super czesc pierwsza i druga super:))
a moze mi ktos napisac tytuly tych piosenek co lecialy na poczatku pierwszej i drugiej czesci??
z gory dzieki!!!