-
Andre
Tak, tak...na Top Gear'owym torze Ferrari Enzo zostalo pobite przez siebie samego, tylko ze w nowej skorze, czyli przez nowe Maserati MC12. O ....0.01s: ) -
Melchior Rodriguez
Troche przesadziles, nie o 0,01s tylko 0,1s. Szkoda, ze Enzo spadlo, mialem nadzieje, ze nigdy to nie nastapi :( no ale przynajmniej miejsce nr 1 pozostaje w rodzinie :) -
Radosław K.
Pamiętajcie o prymacie F1 Renault w tym konkursie... Wiem wiem... to poza konkurencją było... -
Poza konkurencją było, bo nie ma popielniczki; ). A co do MC12 to ja się ciesze, bo wole maserati niż ferrari.
Ja jestem strasznie ciekaw, jaki czas na torze w TG by wykręcił Renault Espase F1. Czy był by w stanie pobić MC12?? Bardzo chciałbym taki test zobaczyć; )
Nie wiem, czy pamiętacie ten wynalazek. Powstał chyba tylko 1 egzęplaż. Do Espasa w poprzedniej budzie (tego ze skrzelami przy lusterkach) zamontowali centralnie silnik z bolidu F1; ))) -
-
Misiek
Rekordzistą toru jest Sea HArrier jak się ścigal z Saab-em 9-5 Aero. Miał leciutko ponad 30 s :D -
Melchior Rodriguez
Aaaa tak, Espace F1 to niezle cacko, chetnie bym sie przejechal... :) -
~
-
Melchior Rodriguez
hmm... -> google.com -> images -> "espace f1"
nie takie skomplikowane... -
Anonim
jejku jakie cudo... 800KM ...ciekawe jakby sie zachowywał w zakrętach :) -
Panicz Życiem Zmęczony...
-
Nieważne czy jest aż tak kosmicznie szybki jak miał być....... Jest extremalnie kosmiczny z samej jego koncepcj i to się w nim liczy; )
-
!! >Jasiek< !!
-
Melchior Rodriguez
Moze nie tyle farta, ale proby te nie sa podejmowane w idealnych, obiektywnych, sterylnych warunkach. Taka roznica moze wynikac z nie/przepompowanych opon, roznicy temperatury powietrza/toru, predkosci i kierunku wiatru, suchosci toru, samopoczucia stig itd itd... wiec dane z toru TG powinny byc traktowane bardziej orientacyjnie, niz bezwzglednie :)