Top Gear [7537]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sez Pimp

Dużo ostatnio konkretnych autek jeździ po warszawie.Ja widziałem ostatnio Astona DB7,Ferrari 550 Maranello(czarne),Ferrari ENZO ! (czarne).Co ciekawego Wy widzieliście???
  • Tomasz

Ja ostatnio widziałem Bentleya Continentala GT
  • Panicz Życiem Zmęczony...

GT2... Jeden telefon i do mnie przyjedzie. :)

Ferrari 612 sie peta po Wawie ostatnio w slimaczym tempie.

Carrera GT sie pojawila jakis tydzien temu.

Skyline GTR (zolty), ale to ze 2 lata temu...

I wiele, wiele innych-szczegolnie jak Gumball jechalo przez Polske.
  • Panicz Życiem Zmęczony...

Rolls Royce'y...

Bentley Continental-sa przynajmniej 3 w Warszawie.

Maseratti jest kilka, GT3 tez ze 3...

Aaaa, GT2 to w sumie sa dwa.

Qrcze, tak na cito to wiecej sobie nie przypomne.
  • Misiek

Uwaga dziś na Grójeciek jadąc tramwajem zauważyłem przepięknego Forda GT40 (tego nowego) na niemieckich blachach. Jednak chyba uciekał z Wawy:(
  • Misiek

Grójeckiej rzecz jasna
  • MJS

no ladnie, to chyba nie ta sama warszawa.. :D
  • Sez Pimp

Miały być najlepsze samochody a nie jakiś tam nissan.Z góry prosze o nie podawanie Subaru i Lancera.Ostatnio widziałem też Mercedesa SL65AMG 612KM
  • P.J.

dla mnie najciekawszym autem byl Phaeton 6.0 W12, piekna limuzyna
  • Phaenian

Slynny Maybach oraz ferrari chyba 612. POrche nie wspominam bo po wawie ciagle jakies sie kreca choc 911 Turbo bylo ciekawe
  • Phaenian

bylo po tuningu dodatkowo...
  • Anonim

L.O konczylem w konstancinie dlatego troche sie widzialo

1 Enzo pewnie to co ktos tam juz wymienial bo innego chyba niema
    2 Maybach ten krotszy
    3 Bentley Continental i Arnaget
    4 Cayen turbo i kilka zwyklych
    5 Carrera S
    6 Punto HGT

o mercedesach sabach volvach bmkach niewspominam
  • MJS

no dobra maybacha tez widzialem, a co do Cayenne (jakkolwiek sie to pisze.. :D ) turbo, to troche tego jest.. :)

ale jakis takich wyjatkowych niespotykanych fur to niestety nie widuje.. :/
  • Wąski

3000 Gt zawsze mazyłwm; P A tak wogule To Skoda 10 l :]]]]]]]]]]]]
  • Anonim

Jakis czas temu widzialem dosyc intrygujacy konwoj. Maseratti Quatroporte i dwa Ferrari 360 czerwone i zolte. Na wloskich blachach, przejazdem zapewne. Widok nieziemski, przyprawiajacy o orgazm.
    Widuje Jaguara XK8, w butelkowej zieleni oczywiscie.
    W zeszly piatek jechalem modlinska obok CL 55 w AMG.
    Wracajac do Jaguarow, to wczoraj widzialem pieknego klasyka! E-type, poczatek lat 60tych. Cos pieknego.
    Jakis czas temu przy lipowej wozil sie jakis podstarzaly koles 911 Turbo S w kabriolecie.
    Maybacha jeszcze nie widzialem. Za to pare razy CLS.
  • Anonim

cayenow to sie duzo widzi ale czesto sa to te najslabsze albo s a turbo to juz zadziej no te ferce to jest cos ale jaguar to nic specjalnego jak chcecie sobie poogladac fjne fury to w niedziele przyjedz do konstancina i sobie pojezdzij
  • Radosław K.

Parę tygodni temu szedłem z kolegami przez Plac Piłusdskiego. Mijaliśmy Victorię. Na takim małym parkingu przed hotelem stała czerwona MODENA, na niemieckich numerach. Wszyscy ucieszyli się, że zagraniczni goście odwiedzają nas w takich samochodach. Jednak po chwili okazało się że ma ona po drugiej stronie BLOKADĘ OD STRARZY MIEJSKIEJ! Rozkręconą tak, że nie wiem gdzie oni taki rozmiar znaleźli... Już widze jak przyjechały dwie Felicie Pick-Up, i goście naradzali się jakby go tu unieruchomić... i udało się. Mam zdjęcie na komórce... wygląda niesamowicie! Jezu jaka Polska....
  • Jarek

Maybacha z daleka widziałem, tego 57 - krótszego chyba. No i Bentleya z kierowcą w białych rękawiczkach i z czapką na głowie.
  • Melchior Rodriguez

Enzo w Polsce?? Zdjecia?
  • Radosław K.

Właśnie to Enzo brzmi dosyć nieprawdopodobnie... ale nie pozostaje nam nic innego jak wzajemne zaufanie... :)
| |

temat mowi wszystko:] Uwaga... najważniejsza wiadomość dnia... własnie powstała strona na któ...

Fotki

Miejsca grona (0)