Tori ,Björk ,Massive Attack, Portishead [1393]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • morris

witam,

To chyba najbardziej rozdzierajacy kawalek Tori. Co myslicie?

morris
  • Unexplained Genetic Expression

Zgadzam się. Święte słowa.
    Słucham tego, a w mojej głowie pojawiają się zdjęcia ostatnich przeżyć. Przepiękna pieśń. Dawno nie słyszałam utworu, który krzyczy emocjami. Boli i rani, ten głos, ta muzyka te słowa. Ale dla tego utworu ból trzeba pokochać.
  • kiniec

uwielbiam :)
  • Anonim

niesamowity kawałek!!!! wiecej nie piesze :)
  • pastylka

Właściwie to mogę się zgodzić
  • Anonim

przepiękne
  • M.art.A

By podkreślić piękno "northen land", warto było założyć jej temat:).

Najbardziej podoba mi się, gdy Tori śpiewa: "and if you could see me now?". Jest w tym zmęczona, rozpaczliwa lekkość- coś jak rzucanie się w przepaść...
  • Unexplained Genetic Expression

"you don't show much these days
    it get's so fuckin cold"

wiem jak bardzo to może niszczyć...

• kiniec

Przechodza mnie ciary jak slucham tego fragmentu :)
  • yaoutr

...ktos kiedys przyrownal glos tori do sztyletu przeszywajacy cialo na wskros... podpisuje sie calym soba pod tymi slowami, bo nie raz, gdy go slysze przechodza dreszcze po calym moim ciele... tak jest i w przypadku tego utworu, zwlaszcza jego koncowce... istny emocjonalny dramat...
  • Anonim

bedzie troche nie na temat, ale gdzieś musze to napisać...
    Wchodzę sobie na rózne fora, czytam rózne wypowiedzi...i nie mogę wprost uwierzyć, że tyle ludzi ma podobne odczucia dotyczące muzyki w ogole, utworow walących po głowie, emocji jakie muzyka wzbudza...
    tori amos- northern lad, mój ukochany utwór tori, trafiam przypadkowo na forum o tori i czytam o ' moim' northern lad.
    islandia - przepiękny kraj, przepiękna muzyka ( sigur ros, bjork, mum...), radiohead, portishead i tak dalej. brzmi grafomańsko, w dodatku chaotycznie, ale chcę tylko powiedziec, że wspaniale jest wiedzieć, ze jest masa ludzi, którzy czują w podobny sposób.
  • Rakolina

kocham......ten kawałek.Liryczny, tęskniący....
| |

Wybuchowa mieszanka muzyczna, ktora winna skupiac wybuchowych nie tylko muzycznie ludzi. Przede wszy...

Fotki

Miejsca grona (0)