-
martyna.
znacie toronto? byliście, słyszeliście, macie rodzinkę? hm?
pozdrawiam ciepło.; ). -
Anonim
znamy,byliśmy,słyszeliśmy,mies zkaliśmy...
pozdrawiam moją hardrock cafe przy dundas square na rogu yonge i dundas :) -
Anonim
ano w moim przypadku,to ,,macie rodzinke",i jeszcze paru ziomkow :).tak z tego co widze,to sympatycznie tam jest :D -
---Wiktor B---
ja tam mieszkalem pare lat i moge spokojnie powiedziec ze to jedno z najfajniejszych miast w ktorych bylem.... -
-
Anonim
T.O. jest genialne szczególnie tramwaj 504 i A.C.C. Odwiedze was dopiero we wrześniu -
Turzol
Ja byłem dwukrotnie na wakacje u rodziny w Kanadzie. Ostatnim razem polecielismy na 2 tygodnie do USA i wynajetym samochodem mieszkalnym objechalismy Arizona i Utah - to byly jak na razie moje najlepsze wakacje!!
A w Toronto mialem tez fajna przygode bo poplynelismy Zodiakiem na jedna z wysp i caly dzien kąpieli&słońca. Tego jeziorka to im zazdroszcze :D -
Anonim
-
Annabel Lee
Byłam na Toronto w zeszłym roku przez całe wakacje u rodziny i musze przyznac ze to były najwspanialsze wakacje w moim zyciu. Czegos takiego sie nie spodziewałam! Temperatura przekraczająca 30 stopni + wysoka wilgotność powietrza dobijała mnie momentami, ale i tak było warto. :P Co do Hard Rock cafe to byłam równiez i polecam wszystkim ten lokal. Troszke drogo ale warto wejsc i zamowic nawet jedynie sok aby posiedziec chwile w tym mega klimatycznym miejscu. Jak sobie mysle ze piłam Margerite pod gitarą Hendrixa :))) CNN Tower tez fajna wycieczka, ale jakos mnie nie porwało. Z tego co pamietam stalismy jakies 3h zeby tam wjechac i popatrzeć 15 minut na widoki, a koszt to ok 30$ tak wiec sporo. Polecam za to ZOO ktore jest wypasione! :D Ogromny teren po ktorym radze przemieszczac sie kolejką (jakies 5$) No chyba ze sie odchudzacie :P
Mogła bym napisac jeszcz duzo duzo wiecej, ale moze pozniej :)
Wiem jedno...wroce tam chodz bym miała na głowie stanąc :P
Pozdrawiam :) -
Anonim
dla chcacego nic trudnego :)tak z opowiadan,to moge powiedziec,ze juz mi sie Toronto spodobalo :)a najbardziej mnie nurtuja ich kina...moze to dziwne,ale podobno to jest ogromniaste :D.jestem strasznie ciekawa,jak to wyglada w porownaniu z naszymi kinami itp.byl moze ktos z Was,w takim big cinema?? :D -
Annabel Lee
Byłam w paru kinach w Toronto. Faktycznie spore, ale baz przesady :) Wydaje mi sie, ze nowe kina w Polsce szybko doganiają zachodnie i nie mamy czego sie wstydzic :)
-
Turzol
Kina są takie jak w Polsce - zdarzają się wielkie multipleksy ale są też "pojedyncze" kina z dawnych lat.. Nie odczułem,żeby były jakieś ogromne - no może oprócz kina w Ontario Place (nad jeziorem) gdzie ekran jest ogromny - coś jak IMax. Byłem na filmie o rekinach i robi wrażenie! -
Annabel Lee
Też byłam w tym kinie! :) Tylko na filmie o szczytach górskich. Srednio mi sie podobało... -
Anonim
-
Annabel Lee
Ja nie byłam....ale moze nastepnym razem :)
Jak ja strasznie tęsknie za Kanaaaadą!!! -
martyna.
-
Ann
Bylam, widzialam i w tym roku znow tam wracam. Rolki na Lakeshore, zupki wietnamskie na Spadina, kina, kina , kina no i poprostu wspaniala zabawa:) Pozdrawiam wszystkich. -
aga ta aga
ale mnie nakręciliście na wyjazd..już nie mogę się doczekać;)
Lece 15 czerwca....hehe...skoro tam tak pieknie to moze na dluzej zostane;) -
Anonim
no ja dopiero może we wrześniu tak na dwa tygodnie.najlepsze co to winnersy i odrzuty z kolekcji :) można się obkupić -
Annabel Lee
hehehe :D doookładnie! Winers rządzi. Do kanady poleciałam z jedną torbą ok. 25 kilo, a wrociłam z dwoma...jedna 29.90 a druga 17 kilo :D -
Anonim
ja tak samo.na lotnisku musialem sie przepakowywac.polecialem z jedna a wrocilem z trzema.a byliście na roncesvalles?