-
tin.
mam pytanko jaki olej silnikowy polecacie do Yariska.
Jest pare do wyboru na miejscu w serwisie(wszystkie rodzaje castrola i olej toyoty)
Mozna równiez przywies swój - taj bedzie taniej i tak chyba zrobie.
Jakie ilejek proponujecie-jezdze przewaznie po miescie??
a co jeszcze mi wymienia tzn co wam wymieniali na I przegladzie? duzo to wynioslo?
pozdrawiam -
casper
ja bym lał Mobil1 0w-40.pozdro.nie znam się jakoś słyszałem ale ile raze pytam jaki najlepszy to mówią, że ten:)pozdrawiam -
WOJTANO
-
Schulzy
ja mam olej toyoty. jak na razie daje rade; )
co do przegladu - wymiana oleju i jakiegos tam filtra, wkretaki, ktore sama wyrwalam przez przypadek oczywiscie; ) kosztowalo mnie to w sumie ok. 400 zl w serwisie toyoty. -
-
tin.
ja juz po , kosztowalo mnie to niecale 3 stowki +wlasny olej.Wybralem Castrolka GTX MAGNATEK 5W-40 (chyba tylko przez reklame:D) -
a
-
Łukasz Korporowicz
HEj wszystkim :-)
Ja używam olej Castrol 0W-30 SLX LONGTEC i jestem z niego bardzo zadowolony. -
Kaziu
Mobil 1 5w50 Rally Formula w bańkach 4l oryginalnie zapieczentowanych załatwiam w każej ilości .
Odbior w warszawie ! Cena 140 zl.
W razie co prosze o kontakt czleszek@interia.pl . Termin realizacji , max 3 dni. -
WOJTANO
-
acinus
jesli chodzi o olej, to uwazuylem nalepke u siebie pod amska, ze Toyota poleca castrola -
Seba.
no no... nie wlewaj innego bo silnik rozieprzysz i wybuchnie Ci bryka... <lol> -
Anonim
-
acinus
Nio coz.Jak mowila moja nauczycielka od fizy... zawsze postepuj zgodnie z instrukcja. Wiec wlewam tylko ten co daja w toyocie -
Anonim
a moze ktos cos mi opowie o przegladzie po 75 tys?? co trzeba wymienic i ile to kosztuje w stacjach serwisowych. -
Anonim
a 2 przeglad jest przy 30 tys?
bede robil na pulawskiej (chodzen) ktos wie ile to bedzie dolarow kosztowac? -
Anonim
tak drugi jest po 30 tys, ale co do kosztow nie pomoge bo nie pamietam.