-
kinga
czy ktos z Was stosowal izotretynoine w tabletkach?? bylabym wdzieczna za podzielenie sie wlasnymi doswiadczeniami w tej kwestii :] -
Marcin
Temat był poruszany tu wiele razy. wystarczy wpisać w wyszukiwarce... Stosowałem i powiem, że lek jest rewleacyjy, aczkolwiek ma skutki uboczne...PZDR -
kinga
ok dzieki, wlasnie sie zorientowalam ze to juz bylo :] i po przeczytaniu tego wszystkiego dostaje gesiej skorki :| wykupilam juz opakowanie 30 tabl, wprawdzie wydalam kase, ale sie jednak chyba nie zdecyduje- tzn. na 90% jestem na nie- za duze ryzyko jak dla mnie :( zwlaszcza, ze moje zycie nie pozwala mi na kiepskie samopoczucie, oslabienie czy obnizona koncentracje, niestety :( a mialam taka nadzieje,ze wreszcie bede miala spokoj :/ coz, zostaja mi antybiotyki i udawanie ze sie lecze :/ pozdrawiam -
Anonim
A ja biorę Izotek już od 3 sierpnia i normalnie żyję. Dzisiaj byłam u dermatologa i zwiększył mi dawkę.
Pzdr -
-
Marcin
@kinga nie bój sie..to naprawdę nie jest takie straszne...Warto spróbować, nie pożałujesz... -
Anonim
sluchajcie!!! ja biore izotek 2 raz kiedys bralam juz. serio lek jest REWELACYJNY!!! nie mam na buzi ABSOLUTNIE NIC!!! za 1razem jak bralam 1 tabl bylo oki na efekt trza bylo poczekac gdzies ze 3 miechy potem mi ziwekszono dawke do 2 tabl i wtedy pojawily sie efekty uboczne - pokrzywka na rekach, zapalenie spojowek - ale dalo sie przezyc i wyleczyc - mysle ze bylo warto zeby sie pozbyc tego cholerstwa. Potem znow mi obznizono dawke do 1 tabl i jedyny problem jaki mam to wysychajace usta- thats all. bralalm 4 miechy odtsawilam i nei bralam ponad rok....niestety po jakis 3 miechach od odstawienia sprawa wrocila:( z tym ze na czole juz nigdy :D tylko policzki - okazalo sie ze to tez hormony maja wplyw. biore teraz 2 serie po 1 tabletce 3 miech juz i nie mam na twarzy ABSOLUTNIE NIC :D :) i czuje sie super:) zadnych efektow ubocznych :) biore to w polaczeniu z mala dawka tetracykliny :) mowie wam serio warto :)szcegolnie dla komfortu psychicznego :) mam taka gebe ze nawet fluidu nakladac nie musze :) takze uszy do gory...stosowalam wszytskie specyfiki jakie sa dostepne- karte u dermatologa mam gruba jak ksiazke telefonicznai TYLKO IZOTEK na mnei dziala - wiec polecam goraca bo w przeciwienstwie do masci nie wypala dziur i ran na buzi i leczy od wewnatrz kapitalnie. Co ciekawe moi kuzyni w mlodosci rozniez meczyli sie z tym gownem; / straszne problemy mieli i tez to brali nawet po 3 serie <w kilku miesiecznym odstepie> dzis maja po 25 lat i maja geby jak tylki niemowlat :) takze nie bac sie brac i cieszysc sie z zycia:) lek zbawienie :) pozdrwaiam pryszczatych; ) -
Anonim
Ja tęż ma m pokrzywkę na rękach a właśnie zastanawiałam się od czego. I jeszcze zdażają się bóle w klatce piersiowej ale oprócz tego jest o.k.
-
Anonim
a jaka dawke bierzesz? ja biore 1 tabl i tylko wysychaja mi usta nic mi nie jest - pokrzywke mialam przy 2 tabl ale zeszla, bolow w klatce nie mam zadnych natomiast moze czasem zawroty glowy bo to wyzwala nadcisnienie wenatrzczaszkowe -stad czasem wiruje mi swiat :P -
Anonim
Najpierw brałam jedną i było o.k tylko wysychałąm, potem brałam 2 i miałam bóle w klatce i jezcze bardziej wysychałam, potem znów 1 i dostałam pokrzywki, a ból się zmniejszył. Teraz biorę dwie od środy i dostałam zapalenia spojówek, a w głowie też mi się czsem kręci. -
Anonim
no tak to normalne - ale mysle ze warte efektu; ] zycze wytrwalosci; ] -
Anonim
-
MIK
-
Marcin
NIE...możesz poszukać szczęścia na allegro, albo na stronach o takiej tematyce, ale to chyba nie jest najlepszy pomysł. Jedno pudełko nic Ci nie da... Trzeba przeprowadzić pełną kurację, a że lek jest niebezpieczny to powinno się to odbywać pod kontrolą lekarza. -
Anonim
-
Anonim
mowcie mi co chcecie ja biore izotek 2 raz i nie znam lepszego leku- jest wpsanialy zyje i nie mam zadnych efektow ubocznych poza suchymi ustami; ] 1 skuteczny lek- szkoda kancerowac i szuszyc skore .wypalac gownianymi kremami nic nie daje. IZOTEK RULEZZ!! pozbylam sie gowna i mam spokoj; ] mam nadzieje ze juz na zawsze;] jesli nie to wracam do izoteku; ] -
Anonim
ja właśnie wybieram do lekarza by "wymusić" terapię izotekiem, póki co ponad 99% opinii jest pochlebnych, a niech pieką oczy czy usta:) -
Anonim
no popieram ja tez sie mecze z ustami ale WARTO!! efekty sa superr :) i na psychice tez mi leipiej bo wkoncu wyladnialam :D -
Anonim
to gdzie w Warszawie można znaleś dobrego lekarza od tej kuracji, bo już nie chce mi się próbować innych metod. -
Anonim
-
Ewka
A jak w końcu jest z używkami?(podczas kuracji) jedni mówią że nie przeszkadza, inni odradzają...
jakie są wasze doswiadczenia?