• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ...Matylda...

czy wiecie gdzie grają Hard Trance w wawie ??<jeśli w ogóle grają> kurde zajebiście się wkręciłam w to ostatnio hehe , ale i tak Amok króluje :P
  • PaVo

sam szukam takiego miejsca ale w warszawie chyba nie ma :/
  • Anonim

i cale szczescie :| obecnemu hard trance'owi blizej do dicho niz do trance'u :|
  • ~S2~

nrg rulla
  • Anonim

trza czekać na sezon, to zagrają w loko :)
  • Techniczek :)

@Gnomus

Jestes w bledzie, zalezy jaki hard trance; ]
    hard trance niemiecki jest strasznie plytki; ] bywaja perelki, ale strasznie malo !! Pod tym wzgledem UK prowadzi i czasem Belgia, oraz Holandia.

W wiekszosci co graja w polsce to nawet blisko do club base czy jakos tak sie ta "wixe" okresla; )
  • Techniczek :)

Polecam to co graja na radyjku i wystawione sety do odsluchu jako strumien; /
    => http://www.harddance.net

:)
  • Anonim

Holendrzy mają najlepszy trance!!
    A Amokk to niestety nie jest trance, tylko maxymalnie posiekane techno :P
  • zarofkens

maxymalnie posiekaną to ty masz głowe.

znam lepszych dj i produsaaa od holenderskich.

grrr
  • Anonim

Poziom to Ty masz nie za wysoki żarofko :/ Dla mnie najlepsi są holenderscy i koniec, dotrze do Ciebie, że tu każdy wypowiada swoje zdanie, od tego jest forum, a jak się nie umiesz zachować i mnie obrażasz, bo mam inne zdanie, to się nie wypowiadaj w ogóle!
  • zarofkens

sioooooooooooooo
  • Anonim

"maxymalnie posiekaną to ty masz głowe"

masz zarowka miszcza za to :D

a amok to takie techno ze ja pierdole lol
  • Anonim

Banda kalaków :/
  • zarofkens

droga fizzy pełen lans, to nie jest forum, tylko grono tematyczne. grono tematyczne słuzy do tego, jak sama nazwa wskazuje, by wymieniali sie pogladami userzy, którzych łaczy temat odpowiedni w danym gronie (grono: towarzystwo, zamknięta grupka). czy mozesz zauwazyc, ze to grono, w ktorym obecie piszemy nie jest gronem dla Ciebie? ja nie ide na grono manieczki,by pisać, ze to syf, gdyz tam znajduja sie ludzie lubiacy manieczki i mają do tego pełne prawo. nie życzymy sobie tym samym, bu tutaj przychodził ktoś z innej bajki by burzyc nam sielankowy nastój towarzyszący słuchaniu naszej ulubionej muzyki trance. :D

rozumisz?; )

• Anonim

tak więc vixy pełen szpan, za porozumieniem stron - oddalaj się stąd, ale już!; )

a tak w ogóle, to powitać wszystkich znanych i nieznanych mi tutaj ludków wiedzących co jest grane. :)
  • Anonim

A ja sobie słucham trance'u i nadal będę tu uczęszczała!
  • zarofkens

ty słuchasz nie trace tylko dance oraz wixa end jazda brzydactwo ty moje; )
  • vataa

o ja pie*dole, az sie dodalem do tego grona, ta laska fizzy to cos nie za bardzo w glowie ma poukladane. za mloda jest do rozmowy, wydaje mi się. (widze co pisze nie tylko w tym temacie) to jakas pomylka jest.

pozdrawiam pozostałych :]

i znikam, bo ja troszke innego stylu slucham i nie znam sie na tym co mówicie :]

sajkodelic!
  • Anonim

nie wupowiadaj slowa trance nadaremno pikna; )
  • Anonim

łoł a koleżnka pochodzi z FTB i słucha hard- trancu i trancu zwanym dalej muzyką klubowa i polskim dancem :D bo tak ma w opisie :lol:
  • 1
  • 2