Trance [2629]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Mam takiego pecha, ze kazda dziewczyna jaka mam przyjemnosc poznac slucha malo ambitnej muzyki jaka jest disco polo... Moze przyczyna jest moje miejesce zamieszkania;> Mimo wszystko zadko spotykam dziewczyny lubiace Trance, a jesli juz puszcze im cos i twierdza, ze podoba im sie ta muzyka to i tak nie wiedza nawet kto to jest Tiesto:/ Dlaczego tak jest?

PS.
    Naszczescie na tym gronie jest kilka ladnych dziewczyn lubiacych dobra muzyke:)
  • Anonim

jezeli szukasz dziewczyny ktora slucha Tiesto to mozesz poszukac w byle jakiej remizie albo na gronie vixiarskim
  • Anonim

Nie szukam takiej...:) Fakt, Tiesto to zly przyklad.
  • Anonim

Z tego co sie orientuje to dziewczyny generalnie mniej interesują się muzyką niż faceci. Jeżeli chodzi o trance, to myśle że wiele z nich nawet nie wie że właśnie tego słuchają;)
  • Kaboom suckaaa!

Racja. Pozatym niestety dużo ludzi też myli trance z eurotrance w dodatku twierdząc też czasem lub może nazywając to "TECHNO" =/ Trance a trance to wielka różnica moi mili...
  • Anonim

Topek, po prostu masz pecha. To nie prawda, że mało dziewczyn słucha transu, ale prawda, że znacznie mniej niż faceci. Ale kwestia muzyki to juz raczej indywidualna sprawa każdego człowieka.
  • Anonim

moja zona slucha przede wszystkim deep house i drumow i to w niej uwielbiam; ]
  • Anonim

No ja tez nie miałem wielu koleżanek słuchających trance, ale przeprowadziłem 'trancową krucjatę' wśród koleżanek, pokazując to co najlepsze w tej muzyce, jak należy ją czuć i słuchać, i że to nie jest zwykłe naparzanie albo przymułka tak jak większości się zdawało - zapewniam ta wyjątkowa czułość na dźwięk jaką trzeba mieć (lub w sobie wyrobić) żeby w 100% czuć trance, bardzo przyciąga kobiety :)
  • Karollo85

Wśród moich koleżanek niestety żadna także niesłucha Transu. Niewszędzie grają Trance na dyskotekach a w Warszawie to już szkoda gadać. Poza tym w radiu z Transowych klimatów to można chyba usłyszeć tylko ATB i Blank and Jones, większość dziewczyn słucha radia a w nim króluje ostatnio Kalwi i Remi i C-Boll (czy jakoś tam ja na nich mówię cebula), słuchając to myślą że to są wielkie hity jakieś.
  • ღ ~JuruŚ~ღ

No to ja nie wiem jakie wy macie koleżanki co to Trance'u nie słuchają;] Odkąd ja usłyszałam pierwszy raz tą muzykę od razu wiedziałam że to mój klimat <cfaniak>
  • Karollo85

Niestety ciężko jest spotkać dziewczynę, która słucha ambinej muzyki jaką jest trance.dlatego trzeba jeździć po dobrych imprezkach ja lecę teraz na Sensation White i tam napewno nie będzie przypadkowych ludzi tylko sami koneserzy i koneserki dobrej muzy!!!!
  • .Nadziejka.

Ja natomiast nie znam zbyt wielu chłopaków, którzy słuchaliby trance'u :P Paru kumpli naprawdę docenia te dżwięki, ale reszta nie pała zachwytem..
  • Anonim

a ja jestem dziewczyną i słucham raczej tylko''dobrego'' trance'u ... dj Tiesto jak dla mnie to szajs - wogóle nie powinien zaliczac sie do trance'u tylko do typowej techniawy! I bardzo w to wątpie zeby jakaś dziewczyna o nim nie słyszała...na serio dałes zly przyklad :/ ... ja wolę np. Astral Projection itp...a oprócz trance'u electro też jest WYPAS!:D... chociaz stwierdze, ze naprawde mało dziewczyn słucha tak dobrej muzy, wiekszosc słucha tego co im radio przytoczy :/
  • Anonim

>28.10 - Sensation, 10.11- Mayday napisał
    >Niestety ciężko jest spotkać dziewczynę,
    >która słucha ambinej muzyki jaką jest
    >trance.dlatego trzeba jeździć po dobrych
    >imprezkach ja lecę teraz na Sensation White i tam
    >napewno nie będzie przypadkowych ludzi tylko sami
    >koneserzy i koneserki dobrej muzy!!!!

wlasnie 90% to bedzie holota

tak samo jak na Arminie we wrocku

na ATB nie jezdza koneserzy; ]
  • Karollo85

Wątpie żeby ktoś wybrał się tam specjalnie na ATB ja jadę dla prawie wyłączne dla Marco V.
  • Anonim

Sie zgadzam, ze malo dziuch slucha Trancu. Wszystkie co najwyzej lubuja sie w techno,a techno jak juz tu ktos wspomnial ma sie nijak do Trancu. Jak to nucil Pan Hot Weissmuster: I want you to know if you don't like techno welcome to The House of Trance!! pozdrawiam Panów a przede wszytskim godne szacunku Panie,miłosniczki Trance'u :)
  • Sisiek

Ciekawe stwierdzenie :D Nie znam zadnej co by tekno słuchała :P To muzyka raczej nie dla kobiet :D Jeśli juz to uplifty albo progi.
  • ღ ~JuruŚ~ღ

Jak na moje oko to (przynajmniej wśród moich znajomych) kobity żadko kiedy odróżniaja Trance od Techno...:/
  • Karollo85

Jestem tego samego zdania! Większośc dziewczyn nieodróżnia gatunków, pytając np czego słuchasz odpowiadają że techno a ma na mysli zupełnie co innego, ale oczywiście wśród miłośników trasnsu jest wiele dziewczyn, które wiedza o co chodzi w tej muzie.
  • ღ ~JuruŚ~ღ

Ja to nawet nie mam z kim pogadać o jakiejś nowej nutce na osiedlu.... jest tylko jeden chłopak który sie na tym doskonale zna i troche sobie tam tworzy nawet (to ja go zaraziłam Transem:D) no i z nim moge pogadać... Ludzie sie naprawde mało co znają na muzyce i to mnie boli:( Ja nie wiem może tylko tak u mnie na osiedlu tak jest...