-
Piotrek
No niekiepski ten artykul ale chcialbym zobaczyc go na zywo....wiecie z wielkiej chumry maly deszcz; ] -
FIFI
Ehhhh...
Jak zwykle musial sie pojawic frustrat ktory nie moze jeszcze przebolec goryczy porazki w finale LM:/...
Bardza wtedy nie zagrala pieknego meczu ale szczescie sprzyja lepszym i dlatego wygrala i tego zwyciestwa nic im nie odbierz!!! Wiec kibice AFC blagam was, przestancie pieprzyc takie glupoty!!!
Zreszta jak jestescie kibicami innych klubow niz F.C.Barcelony to zaluzcie swoje wlasne fora i tam lamentujcie sobie na temat porazki w finale!!!
A co do Barcy i przyszlych transferow (czyt. najnowszych plotek) to sadze ze Ustarii jest jedynym ktory moglby sie przydac Barcelonie, Palacio jest napastnikiem a w Barcelonie jest Eto'o(no niestety kontuzjowany;/), Gudhjonnsen, Saviola, Giuly, Messi Ronaldinho i Ezquerro...wiec po co kolejny??
Gago bylby dobra opcja ale mamy przeciez Deco, Xaviego, Inieste Edmilsona, Marqueza ktoy dobrze sobie radzi na DMC.... a Gago raczej by sie nie zadowolil rezerwa dopoki Edmilson i Deco przejda na emeryture...dlatego wlasnie sadze ze jak narazie jedynym dobrym ruchem bylby USTARII;]
Pozdro;] -
Kamil
Tak Palacio moze grac na pozycji Deco a On ma 29 lat :) w środku pomocu na defensorów gra Xavi z Iniestą i na ich zmienników jest Edmilson i zajebiście słaby Motta! więc obaj by sie przydali :) -
ejtaM™
>E(L) Socio napisał
>Tak Palacio moze grac na pozycji Deco a On ma 29 lat :) w
>środku pomocu na defensorów gra Xavi z
>Iniestą i na ich zmienników jest Edmilson i
>zajebiście słaby Motta! więc obaj by sie
>przydali :)
ale nie wyobrazam sobie palacio za deco...to srodkowy napastnik a deco to klasyczny srodkowy pomocnik, ktory gra wolnego strzelca... -
-
Kamil
No ale na stronie piszą że miałby byc zastępcą Deco, a poza tym ani ja ani Ty niewiem czy On potrafi grac na środku pomocy :) -
Kamil
Hehe Barca udanie rewanżuje się za SuperPuchar Europy wygrywając z Sevillą 3-1 po bramkach R10x2 i Messi'ego. Ten wynik pokazuje że stwierdzenie iz Barca przegrała SPE bo wszyscy piłkarze Blaugrany byli najebani coraz bardziej zdaje się byc prawdopodobnym :) -
Piotrek
-
C.
No tak sam finał MŚ kilka dni później Włochy dostały 3:1 i prawda wyszła na jaw -
Piotrek
-
Saddam is alive!
Za parę godzin Gran Derby: Kastylia kontra Katalonia. Moim zdaniem obejrzymy wspaniały, ofensywny futbol; będzie 3-2 dla Blaugrany a katem królewskich okarze się Messi, z którym nie będzie sobie radził zupełnie mój "ulubieniec" Helguera:)
Jak typujecie? -
>Jak typujecie?
Ma byc over 2,5 i zwyciestwo Barcy :))
Szkoda, ze nie moga zagrac najlepsi napastnicy obu ekip - Ronaldo i Eto'o. Oby zostali godnie zastapieni.
A co do kata ... Obawiam sie, ze RvN bedzie mial pewne ulatwienie w postaci Carlesa Puyola, ktory niestety gra ostatnio dosc mizernie.
Visca El Barca!
-
Saddam is alive!
akurat brak Ronaldo to moim zdaniem wzmocnienie Realu...a wzmocnieniem Barcelony będzie obecność Helguery...
a co do Puyola to mam nadzieję, że na taki mecz się zmobilizuje i wraz z Thuramem stworzą blok obronny niezwykle ciężki do przejścia
VeB! -
>Fucking injury... napisał
>akurat brak Ronaldo to moim zdaniem wzmocnienie Realu..
No tak srednio ...
W poprzednim sezonie cala sila ofensywna Realu zawierala sie w tym jednym zawodniku. Ronaldo z nadwaga jest lepszy od wiekszosci pilkarzy w najwyzszej formie.
-
Kamil
Hehe troche mnie tu niebyło...bo wiecej czasu spędzałem przed FM07 :) i więcej pisałem na gronie tej gry; )
Mam nadzieje że dzis Gimnasia zbatoli $real za to iz naruszyli dobre imie Barcy :] -
Dami