-
darek
Czy był taki transfer,który was zadziwił?Ale nie kwotą tego transferu,tylko np klubem do któego dany zawodnik sie udał?Mnie np zdziwł transfer Mariana Paharsa(ostatnio bodajże Southampton) do ligi cypryjskiej.Zaskoczony też byłem transfrerem Hajty do ŁKS' Łódź -
Piotrek
-
Saddam is alive!
dla mnie zdecydowanie Mascherano i Tevez.......
heh pozdrawiam sąsiada z Kobyłki........... -
Kamil
-
-
Piotrek
czemu wystukalo jak podobno Firma Romana posiada prawa do Teveza i Mascherano; >?; D -
ejtaM™
Zgadzam sie co do Teveza i Mascherano chociaz troche dla mnie zaskakujacym transferem bylo przejscie narazie na wypozyczeniu Baptisy do AFC bo nigdy mi nie pasowal na zawodnika ktory sprawdzil by sie na wyspach, ale czas pokaze... -
darek
Dziex za pozdrowienia.Dla Ciebie teŻ:DNo fakt zapomniałem o Tevezie i Mascherno w West Ham United!Bardzo zaskakujący transfer dla mnie. -
Anonim
Według mnie to że Okuka do Wisły poszedł pracować było sensacją... Kiedy odchodził z (L) to mówił ze kocha Legie i nigdy nie bedzie pracował w innym klubie Polski... A teraz już chce ściagąć Svitlice i Vukovicia.... :/ -
Piotrek
Nieno....Vukovica tez :/ :(.... Svitlice jeszcze przetrzymalem bo atak naprawde jest nieskuteczny...ale Vukovic w pomocy.....i znow sobie Mauro nie pogra :/:/:/ -
Anonim
zdecydowanie tevez i mascherano byl najwiekszym zaskoczeniem, moze jeszcze przejscie bauptisty bo wg. mnie on nie pasuje na wyspy. a tak to chyba wiekszych niespodzianek nie bylo?