-
Saddam is alive!
chyba czas na wprowadzenie jakiejś gierki na naszym gronie... proponuję najprostszą, zadajemy ciekawe pytania dotyczące najlepszego sportu na świecie. ten, kto odpowie, zadaje swoje i tak w kółko...
ja zaczynam: drago okuka ma na koncie 2 mistrzostwa kraju... jedno w Polsce z Legia, a drugie??? (dla podpowiedzi: ta drużyna była beniaminkiem...) -
Kamil
-
Saddam is alive!
-
Kamil
Ile lat ma najmłodszy profesjonalny piłkarz i jak sie nazywa, w jakim gra klubie, w jakiej lidze i jakiej jest narodowości :) -
-
Piotrek
-
C.
Nie wiem...
Ale skąd wiesz ze jest najlepszy takie pytania se mozesz...
tak samo jak ja bym zadał kogo Kogo pobił w barze Bergkamp
a Teraz normalne pytania łątwe ale nie włazcie w gogle
Jaki był pierwszy klub pierwszo ligowy Henry ego oraz Cisse -
darek
-
Piotrek
Henry... bedzie chyba Monaco...ale niewiem, a Cisse ...wiesz kilku ich bylo; ) -
Piotrek
-
C.
-
Piotrek
-
C.
-
C.
-
Piotrek
aa to akurat wiedzialem; ) no to walne zagadke : co sie dzieje jak Rasiak rusza do boju ??;> ( moze stare ale zadam; p ) -
Kamil
>Godlike Cieślak napisał
>Nie wiem...
>
>Ale skąd wiesz ze jest najlepszy takie pytania se
>mozesz...
>tak samo jak ja bym zadał kogo Kogo pobił w barze
>Bergkamp
>
>a Teraz normalne pytania łątwe ale nie
>włazcie w gogle
>Jaki był pierwszy klub pierwszo ligowy Henry ego oraz
>Cisse
O co Ci chodziło z tym najlepszym??? Widze że czytanie sprawia Ci problem... -
darek
Najmłodszy to chyba 14letni Chilijczyk ,który zadebiutował nie dawno w SENIORSKIEJ reprezentacji Chile i mógł nawet zdobyć bramkę.
Którego klubu wychowankiem jest Jacek Moryc?(który dzisiaj ma urodziny:P PzdR) -
C.
Zadałes beznadziejne pytanie moze moim zdaniem najprofesjonalniejszym piłkarzem jestem sam Ja albo Walcott i co ... -
Kamil
A więc tak ma 14 lat ale zadebiyutował w pierwszej druzynie chilijskiego klubu Colo Colo a nie rep., jest on Chilijchykiem nazywa się Nicolás Millán przed tym sezonem podpisał profesjonalny kontrakt :)
Beznadziejne pytanie bo niemożesz na nie odpowiedziec??? Widzisz jednak są osoby bardziej od Ciebie opcykane :) znac się na piłce to nie tylko znac AFC...itp. -
Kamil
O tym dowiedziałem się jakchiś miesiąc temu z aktualności na TVP1 str. 241 :D -
Kamil