Transfery.info [88]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Saddam is alive!

chyba czas na wprowadzenie jakiejś gierki na naszym gronie... proponuję najprostszą, zadajemy ciekawe pytania dotyczące najlepszego sportu na świecie. ten, kto odpowie, zadaje swoje i tak w kółko...
    ja zaczynam: drago okuka ma na koncie 2 mistrzostwa kraju... jedno w Polsce z Legia, a drugie??? (dla podpowiedzi: ta drużyna była beniaminkiem...)
  • Kamil

w 1998 z Obiličem Belgrad a w 2002 z LEGIĄ! :)

• Saddam is alive!

dawaj swoje...
  • Kamil

Ile lat ma najmłodszy profesjonalny piłkarz i jak sie nazywa, w jakim gra klubie, w jakiej lidze i jakiej jest narodowości :)
  • Piotrek

uuuu niwim; p
  • C.

Nie wiem...

Ale skąd wiesz ze jest najlepszy takie pytania se mozesz...
    tak samo jak ja bym zadał kogo Kogo pobił w barze Bergkamp

a Teraz normalne pytania łątwe ale nie włazcie w gogle
    Jaki był pierwszy klub pierwszo ligowy Henry ego oraz Cisse
  • darek

Monaco?

Klub,którego wychowankiem jest Wojciech Kowalewski?
  • Piotrek

Henry... bedzie chyba Monaco...ale niewiem, a Cisse ...wiesz kilku ich bylo; )
  • Piotrek

Kowalewski ??;> -Kotwica Kołobrzeg-; >
  • C.

Cisse był w Auxerre
  • Piotrek

Djibrill, Edouard czy Aliou ??;>
  • C.

Dijbril
  • C.

Jaki klub najwięcej razy zdobył Mistrzowstwo Anglii??
  • Piotrek

aa to akurat wiedzialem; ) no to walne zagadke : co sie dzieje jak Rasiak rusza do boju ??;> ( moze stare ale zadam; p )
  • Kamil

>Godlike Cieślak napisał
    >Nie wiem...
    >
    >Ale skąd wiesz ze jest najlepszy takie pytania se
    >mozesz...
    >tak samo jak ja bym zadał kogo Kogo pobił w barze
    >Bergkamp
    >
    >a Teraz normalne pytania łątwe ale nie
    >włazcie w gogle
    >Jaki był pierwszy klub pierwszo ligowy Henry ego oraz
    >Cisse

O co Ci chodziło z tym najlepszym??? Widze że czytanie sprawia Ci problem...
  • darek

Najmłodszy to chyba 14letni Chilijczyk ,który zadebiutował nie dawno w SENIORSKIEJ reprezentacji Chile i mógł nawet zdobyć bramkę.

Którego klubu wychowankiem jest Jacek Moryc?(który dzisiaj ma urodziny:P PzdR)
  • C.

Zadałes beznadziejne pytanie moze moim zdaniem najprofesjonalniejszym piłkarzem jestem sam Ja albo Walcott i co ...
  • Kamil

A więc tak ma 14 lat ale zadebiyutował w pierwszej druzynie chilijskiego klubu Colo Colo a nie rep., jest on Chilijchykiem nazywa się Nicolás Millán przed tym sezonem podpisał profesjonalny kontrakt :)

Beznadziejne pytanie bo niemożesz na nie odpowiedziec??? Widzisz jednak są osoby bardziej od Ciebie opcykane :) znac się na piłce to nie tylko znac AFC...itp.
  • Kamil

O tym dowiedziałem się jakchiś miesiąc temu z aktualności na TVP1 str. 241 :D
  • Kamil

Ciekawe czy będzie dobry na FMie07 :)
| |

Dla wszystkich piszących na najlepszej stronce o transferach w Polsce (http://www.transfery.info - jakby ...

Miejsca grona (0)