-
Kamil
Tu możecie napisac czy gracie w jakimś klubie, jakim? i jak wam w nim idzie.
Juz na tym gronie jest taki jeden co ma 15 lat a podpisał profesjonalny konrtrakt <lol2>... -
C.
No to tak moja historia była taka ze wykupili mnie do barcelony... grałem tam 2 lata jednak doszedłem do wniosku ze Barca nie jest klubem dla mnie... hukowo tam było nawet nie mozna było zobaczyć Ronaldinho czy Eto.o... chciałem odejsc ale trener mówił zeby został, lecz wolałem odejsc bo spodobał mi sie Arsenal... wolałem grac w Arsenalu ale wyjechałem z hiszpani do Polski tam sobie mieszkam i prawdopodobnie gdzies znowu wyjade moze do Szkocji do Celticu a potem do Arsenalu jak mnie zobaczą :D -
Piotrek
-
Saddam is alive!
-
-
Piotrek
Ej Godlike... to co zglosil sie po Ciebie juz ten Arsenal ? Bo wiesz... juz nie tak daleko do okienka transferowego; ] -
Anonim
-
Piotrek
czemu ? :( niedosc ze tak malo osob tutaj pisze to jeszcze banujecie... a musze przyznac ze ciekawie opowiadal :((( -
Frankie.
-
Piotrek
ot tak grac w klubie to nie sztuka... on mial 15 czy tam 16 lat i juz byl w barcelonie <wow>; ];];]; p xD wiec strasznie jestem ciekawy co teraz planuje.. Arsenal Celtic Real a moze legia ? :D -
Frankie.
-
Piotrek
ee taki fan Asnl to watpie.... ale mU szuka jeszcze mlodych gniewnych i by sie mogl z Kuszczakiem skumplowac; ] -
Anonim
ja jestem z rocznika 94 gram w ss białołęka ss od stowarzyszenia sportwego gram najczesciej na prawej obronie czasem w pomocy tez na prawej -
Piotrek
-
wojtek
-
Anonim
mam 15 lat... gram w RKS Mazur Radzymin (V liga polska)... gram na bramce!