-
www.transfery.info
Chcesz zadać pytanie któremuś z redaktorów? Wpisz je tutaj ... Kilkoro z nas znajduje się na gronie, więc jest spora szansa na odpowiedź. :)) -
Anonim
-
Kamil
Czemu podajecie info z opóźnieniem np. O Rogerze ja pierwszy napisałem ze chce uciec :) albo czemu nic niepiszecie ze Palacio moze zasilic Barce w ziomwym, i czemu nic niepiszecie o Gago? Przeciez to jest teraz główny cel Barcy i Realu :) -
ejtaM™
>E(L) Socio napisał
>Czemu podajecie info z opóźnieniem np. O Rogerze
>ja pierwszy napisałem ze chce uciec :) albo czemu nic
>niepiszecie ze Palacio moze zasilic Barce w ziomwym, i czemu
>nic niepiszecie o Gago? Przeciez to jest teraz
>główny cel Barcy i Realu :)
to zalezy bo duzo ludzi pracuje lub uczy sie w szkolach i nie moze np. o 14 napisac newsa...ja akurat sie spoznilem z tym newsem bo bylem pewien ze juz cos o nim jest a tu taka niespodzianka...jesli chodzi o Palacio i Gago to nie wiem :] -
-
Piotrek
Jak mi blokneliscie ip w czasach gdzy stronka miala jeszcze stary image to teraz bd sie mogl bez problemu zarejestrowac ??;D;D -
>PIOTREK napisał
>Jak mi blokneliscie ip w czasach gdzy stronka miala jeszcze
>stary image to teraz bd sie mogl bez problemu zarejestrowac
>??;D;D
Czyzbys byl jednym z moich ulubiencow?:X -
>JuNouMi :) napisał
>Czy to prawda ze admin strony - Kiulik, to Żyd ?
Nie, to nieprawda. :D Za to ten drugi ma ponoic zydowskie korzenie ... (serio!) -
Piotrek
nieno jakis chlop mnie tam zwyzywal a ze byl z lodzi to mu napisalem pewien wierszyk i za to mi blokneliscie ip..wiec co bedzie juz dzialalo ?; > A z tym ulubiencem to wiesz ... mozna pomyslec; ] -
Piotrek
-
Anonim
>Pablo napisał
>>JuNouMi :) napisał
>>Czy to prawda ze admin strony - Kiulik, to Żyd ?
>
>Nie, to nieprawda. :D Za to ten drugi ma ponoic zydowskie
>korzenie ... (serio!)
dziwne, wydawalo mi sie ze Kiulik ma zydowskie korzenie... kurde no.:/ -
Piotrek