Transfery.info [88]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • C.

ALE TEPMPERATURA BYłA ZWALONA 2 STOPNIE CZLOWIEKU ONI TAM ZAMARAZALI, JAK JEST 8 STOPNI TO JUZ WSZYSCY W KURTKACH NORMALNIE CHODZA, DO TEGO MURAWA BYłA ZWALONA I TO TEZ MIAłO JAKIS WPłYW BO TAMCI GRALI NA NIEJ WIELE RAZY TO KWESTIA PRZYZWYCZAJENIA.... Arsenal przegrał trudno ale zeby wam pokazac to wygrają w Londynie... a jezeli tam przegrają to nie bede mógł narzekac na temp. czy murawe
  • ejtaM™

>Godlike Cieślak napisał
    >ALE TEPMPERATURA BYłA ZWALONA 2 STOPNIE CZLOWIEKU ONI
    >TAM ZAMARAZALI, JAK JEST 8 STOPNI TO JUZ WSZYSCY W KURTKACH
    >NORMALNIE CHODZA, DO TEGO MURAWA BYłA ZWALONA I TO TEZ
    >MIAłO JAKIS WPłYW BO TAMCI GRALI NA NIEJ WIELE
    >RAZY TO KWESTIA PRZYZWYCZAJENIA.... Arsenal przegrał
    >trudno ale zeby wam pokazac to wygrają w Londynie... a
    >jezeli tam przegrają to nie bede mógł
    >narzekac na temp. czy murawe

no to jednak nie wiesz o jakim meczu rozmawiamy...tam nie bylo boiska ani trawy..byl lod...mroz kolo 5 stopni i Edson powiedzial ze nawet w jego wiosce takiego boiska nie bylo..
  • ejtaM™

http://legia.com.pl/pl/index.php?vi...

poczytaj sobie..
  • Kamil

Dobra ok. ale zauważ ilu gra w CSKA "latynosów" a poza tym o tej porze roku w Londynie też niejest za ciepło, i ogółem w całej Wielkiej Brytanni niejest zbyt ciepłio; )
  • C.

Moim zdaniem w Londynie wygrają, tak samo uprzedzam ze Barca nie wygra LM... i jeszcze raz pochwała dla Chelsea i CSKA za piękną gre i ładne gole
  • Kamil

Barca nie wygra, Chelsea tez nie tylko Arsenal tak <lol2>
  • C.

ja juz mówiłem finał Arsenal:Lyon ale sie jednak boje:/
  • Piotrek

C|-|3L$3/\ !! ... qrde porozsylajcie jeszcze te linki bo cuś dalej malo osob.. tzn niby w gronie jest 68 ale w dalszym ciagu wypowiadaja sie tylko 4 lub 5 .... no do 6 gora..
  • ejtaM™

• Piotrek

napisalem 5 - 6 osob... powinno byc 2 -3; ]
  • ejtaM™

Zapraszajcie kumpli, bo to grono zanim sie rozkrecilo to zaraz upadnie
| |

Dla wszystkich piszących na najlepszej stronce o transferach w Polsce (http://www.transfery.info - jakby ...

Miejsca grona (0)