-
Saddam is alive!
myślę, że jest to bardzo ciekawy temat..
Mc Laren przejął kadrę Anglii i od razu wszystkich zaszokował: Beckham out!. Gazety podchwyciły, po raz kolejny zaczeły się nabijać z Becksa, zwłaszcza po kolejnych wysoko wygranych pierwszych meczach...
Teraz remis z Macedonią i porażka z Chorwacją. Załozono specjalną stronę internetową gdzie wpisują się ludzie, chcący powrotu byłej gwiazdy man Utd. do kadry.
Co waszym zdaniem powinien zrobić McLaren? Kiedyś, jak pracowal jako asystent sir Alexa, mówił wszem i wobec ze Becks jest najlepszym pomocnikiem świata. Teraz na niego nie stawia, pomocnik Realu mówi jednak że mozliwy jest jego powrót, że nie traktuje trenera kadry jak osobistego wroga
Wasze zdanie +argumentacja... -
Saddam is alive!
Co do mnie, uważam, że wywalenie Becksa z kadry było wielkim błedem. Beckham wielkim dryblerem nigdy nie był, ale jego stałe fragmenty gry, długie przeżuty i crossy są wciąż zabójczo dokładne, są jego znakiem formowym. McLaren mówi , że jego Anglia będzie grała inaczej, pilkę bardziej techniczną, i David nie łapie się w jego koncpecji. Nie wiem jak wam, ale mnie osobiście cięzko wyobrazić sobie Anglię grającą a la Portugalia (czytaj po ziemi, krótkimi podaniami). Anglia to zespół, który powinien grąć tak, jak przez ostatnie sto lat; pilkę opartą na walce, dokładnych dośrodkowaniach, wymianach pozycji... A w takich elementach gry Beckham na pewno jest niegorszy od Lennona (któy mógłby na wymęczonego przeciwnika wchodzić)...Tyle... -
Piotrek
pff czy ja wiem ze ten leszczyk powinien miec wlasny temat... troche szkoda nim zasmiecac grono...a pomimo ze lubie Premiership, zwisa mi to czy beksio wroci do kadry czy tez nie ... jest juz przereklamowany i najlepiej by zrobil jadac juz do usa i grajac w tamtejszej lidze, przynajmniej moglby sie skupic na czyms co robi najlepiej - zarabianiu ... a gre niech zostawi mlodym gniewnym (Aaron Lennon).. -
Piotrek
według mnie Becks mogłby się sprawdzić jako środkowy pomocnik: dobry przegląd pola, dokładne podania, ale w angli jest dużo dobrych piłkarzy na ta pozycje(Lampart, Gerrard,Carrick czy Owen Hargreaws) bo jako skrzydłowy wogóle sie nie sprawdza! Jest dużo lepszych na prawą pomoc J.Cole, Lennon, Jenas, Wright-Philips! czyli jesli chodzi o umiejetnosci nie powinien sie znalezc w kadrze, ale powinien byc takim jokerem, on jednym dosrodkowaniem czy strzalem z wolnego potrafi zmienic losy meczu! a do tego jest to bardzo dobry "produkt", przyciagnie fanow na stadiony a do związku sponsorów! -