LO Traugutta na Milej [1245]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kowal

Oto temat dla tych, którzy twierdzą tak jak ja:
    Zakurwić tego, który układał pytania na maturę 2005 z matmy i fizykii :)

Ja jestem pierwszy :) Spaliłbym mu samochód, dom i wybił wszystkich do piątego pokolenia :)
  • bird of prey

TAK ja bym ich w dole z wapnem zasypała, a przed tym obdarła ze skóry posypała sola i wbiła widelce w oczy.... debile... jak kurde...sie nie dostane to podłoze bobme pod ministerstwo za głupie reformy :)
  • MAM BRATANKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A jakie były pytania z matmy i fizyki ze sie tak bulwersujecie ?? macie jakies linki do maturki ??
  • Pawełek

A wedlug mnie byly latwe ale i tak sie obsralem wiec zajebac drani; ]
  • Anonim

miejmy wszyscy nadzieje że chociaż Wos będzie dużooo prostrzy, no ale nic za 2 godziny się przekonamy :d

GRZEJCIE KCIUKI ZA NAS ...
  • Kowal

http://cke.edu.pl/index.php?option=...

Zobaczcie sobie rozszerzoną z fizykii. No ja przepraszam bardzo, to są chyba zadania dla profesorów z polibudy. I nie wiem czy oni by się na tyle ogarnęli, żeby wszystkie zrobić.
  • bird of prey

matmapodst była ok ale czasu za mało i nawet pomyslec nie mozna było, rozszerzona czesc spoko ale kilka zad to spojzałam i "co jest?" :/ a zreszta PIOTREK ty sie nie udzielaj bo na politechnice studiujesz to pewnie to zrobisz :P :P :P
  • MAM BRATANKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj ale to był cios Kamilo, umiescic mnie na jakiejs tam Polibudzie, JESTEM STUDENTEM WATU I JESTEM Z TEGO DUMNY :D Zapamietaj :P
  • bird of prey

heheh ups własnie tak myslałam czy PW czy Wat ale co z tego......... i tak jestes matmo-fizyczny mózg wiec cicho siedz :P
| |

Hej hej :) Jest tu ktos z absolwentow lub uczniow tej swietnej szkolki ??? :) odzywac sie !!! :)

XLV Liceum Ogólnokształcące im. R. Traugutta

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)