-
Kowal
Oto temat dla tych, którzy twierdzą tak jak ja:
Zakurwić tego, który układał pytania na maturę 2005 z matmy i fizykii :)
Ja jestem pierwszy :) Spaliłbym mu samochód, dom i wybił wszystkich do piątego pokolenia :) -
bird of prey
TAK ja bym ich w dole z wapnem zasypała, a przed tym obdarła ze skóry posypała sola i wbiła widelce w oczy.... debile... jak kurde...sie nie dostane to podłoze bobme pod ministerstwo za głupie reformy :) -
MAM BRATANKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A jakie były pytania z matmy i fizyki ze sie tak bulwersujecie ?? macie jakies linki do maturki ?? -
Pawełek
A wedlug mnie byly latwe ale i tak sie obsralem wiec zajebac drani; ] -
-
Anonim
miejmy wszyscy nadzieje że chociaż Wos będzie dużooo prostrzy, no ale nic za 2 godziny się przekonamy :d
GRZEJCIE KCIUKI ZA NAS ... -
Kowal
http://cke.edu.pl/index.php?option=...
Zobaczcie sobie rozszerzoną z fizykii. No ja przepraszam bardzo, to są chyba zadania dla profesorów z polibudy. I nie wiem czy oni by się na tyle ogarnęli, żeby wszystkie zrobić. -
bird of prey
matmapodst była ok ale czasu za mało i nawet pomyslec nie mozna było, rozszerzona czesc spoko ale kilka zad to spojzałam i "co jest?" :/ a zreszta PIOTREK ty sie nie udzielaj bo na politechnice studiujesz to pewnie to zrobisz :P :P :P -
MAM BRATANKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oj ale to był cios Kamilo, umiescic mnie na jakiejs tam Polibudzie, JESTEM STUDENTEM WATU I JESTEM Z TEGO DUMNY :D Zapamietaj :P -
bird of prey
heheh ups własnie tak myslałam czy PW czy Wat ale co z tego......... i tak jestes matmo-fizyczny mózg wiec cicho siedz :P
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Wola
- Załóż własne grono tematyczne