-
Kowal
Mam do sprzedania podręczniki, zbiory zadań itp. Wszystkie są NOWE i nieużywane ( leżały sobie u mnie na półkach przez 2 lata :D ). Mogę z nimi gdzieś podjechać jeśli ktoś sobie życzy:
- Fizyka i astronomia, podręcznik, poz. rozszerzony, Blinowski, Zielicz, WSiP - 13 zeta
- Geografia, podręcznik poz. podstawowy, Makowska, WSiP - 15 zeta
- Przeszłość to dziś, II klasa część I, Romantyzm, Nawarecki Siwicka - 13 zeta
- Matematyka, zbiór zadań do III klasy, zak. podst. i rozsz., Kłaczkow, Kurczab, Świda - 13 zeta
- Matematyka, zbiór zadań do II klasy, zak. podst. i rozsz., Kłaczkow, Kurczab, Świda - ta jest trochę używana - 5 zeta
- Matematyka, podręcznik do II klasy, podst. i rozsz., Kłaczkow, Kurczab, Świda - 15 zeta
- Matematyka, podręcznik do III klasy, część I, zak. podst. i rozsz., Kłaczkow, Kurczab, Świda - 15 zeta
- Matematyka, podręcznik do III klasy, część II, elementy analizy matematycznej, Kłaczkow, Kurczab, Świda - 15 zeta
- PO, podręcznik, część I, Goniewicz, Nowak, Smutek, OPERON - 10 zeta
- PO, podręcznik, część II, Goniewicz, Nowak, Smutek, OPERON - 10 zeta
- Przedsiębiorczość, Makieła, Rachwat - 15 zeta
- WOS, zak. podstawowy, WSiP, Wojtaszczyk - 15 zeta
- NOWYJE WSTRECI :) 3 - też trochę używana, 10 zeta (plus płyta :) ) -
Kowal
Aha, powiem jeszcze z kim miałem dane przedmioty, żeby było wiadomo kto tych podręczników wymaga:
Fizyka - Bartnicki
Geografia - Niebudek, a teraz ten nowy, młody. Też chyba uznaje ten podręcznik :)
Polski ( "Przeszłość to dziś" ) - Zakrzyńska
Matematyka - Kaczmarska
PO - Hulak :)
WOS - Wizor
Ruski - Wojda
Infa - Markiewicz
WOK - nie pamiętam :P
Przedsiębiorczość - nie pamiętam :P
Aha i znalazłem jeszcze 2 książki, też nowe:
- Wiedza o kulturze, część I, Chmielewski, Krawczyk - 10 zeta
- Technologia informacyjna z informatyką, Bremer, Sławik, część I (strasznie gruba książka) - 20 zeta -
bird of prey
heheheh widze ze interes sie kreci :) ...a WOK był z Millena Kamińką...jak kazdy w tej szkole :) -
Kati
wy to chociarz macie książki komu sprzedac a ja co ... nic jestem oststnim rocznikem strego systemu i starej matury i mam tony ksiazek z LO i nie mam co z nimi zrobic; / -
-
MAM BRATANKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja na szczescie nie miałem z tym problemu :)
W sumie to pare ksiazek nawet do waszej klasy Kasiu poszło do niejakiej Sylwi C. :)
A reszte sie oddało komus innemu albo wyrzuciło. Zawsze mozesz na maklature oddac :P -
Kati
tak tak ja wiem ze Sylwie. C wspieraliście pod wzgledem makulaturu (czyt.książek)bo zawsze biedan Syśka chodziła z tona ksiązeczek :p -
MAM BRATANKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak to czasami bywa, Sysia była kujonem wiec potrzebowała kupe ksiazek :) Zreszta nie byla tylko nadal jest :) -
Anonim
mi jakies ksiazeczki jeszcze zostaly wiec oddam za darmo :P konkurencje zrobie; ) -
Kati
no w sumie to mi na studiach poza geografia i biologia z LO to inne ksiazki sie nie przydadza :( wiec mam ze 2 kartoony do oddania :p -
Anonim
-
Kati
oj to za 2 zł sie nie oplaca :( to juz lepeij nagrila przeznaczyc te książki
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Wola
- Załóż własne grono tematyczne