-
Anonim
nie no żartyuje z tymi młodymi ale taka, prośba nie rozpiepszcie tej budy niech jeszcze pare lat postoi w tym miejscu bez konieczności przebudowy, bo chce tam za jakiś roczek wpaść i pogadać z niektórymi... -
kusiak
Ludzie nich postoi, do 2010 bo najprawdopodobniej w tym właśnie roku mają ten budynek wyburzyć, więc sobie odpuśćcie -
Anonim
-
Anonim
...........ale zanim go wybużą trzeba tam zamknąć kilka "szmat"...........z kadry nauczycielskiej.............i wtedy wysadzić...........Ale baędzie........jazda.......... .JAZDA...............JAZDA.... ...............A w 2010.będe nadzainy i wpływowy więc dopilnuję żeby się ziściło...............jazda!!! !!11 -
-
bird of prey
-
Anonim
....ciebie.mogodwiedzić....... ........tylko się musimy ustawić,................!!!
-
Anonim
-
Anonim
....a co do młodych............powalczcie o papier w toaletach...............nam się przez 3 lata niestety nie udało.......................a jak nie dzadzą to znisczcie kible.............pozdro tu dla 2 Demolerów....K....&. . ....... . Big G -
kusiak
-
Anonim
-
Anonim
-
bird of prey
Gosiaaaaaaaaaaaaaa pozdro 1500 100 900 :) SZACZUNEK ZIOOOM...dla całego wuwua :P :P :P -
Kasia
poooozdro Kama zioooooom wielkie pozdro dla Ciebie i całego Twojego zip składu, mada faka i wooogóle szacunek elo wielki -
°Kamel°
Drogie koleżanki: Gosiu i Kamilko. Wasze ziomalskie wypowiedzi są mi bardzo pomocne przy pisaniu mojej pracy na ustną maturkę z polskiego, gdyż mam topic:
"Przeprowadź badania językoznawcze słownika twoich rówieśników i na podstawie zebranego materiału przedstaw jego charakterystyczne cechy."
Dziekówa wam wielka ladies :D
Trzymajcie tak dalej......:P
Big Kiss !!!! :*
<lol> hehehehe; ] -
Kasia
spoko ziooomie dj Kamilu, wielkie pozdro 1500 100 900! a, i bym zapomniała, WIELKI SZACUNEK.. o najważniejszym bym zapomniała :) heheh
PS. oczywiście zdajesz sobie sprawe Kamil, kto jest moim i Kamili motorem napędowym :))
-
Anonim
-
Kasia
-
Kowal
ja jak już napiszę te wszystkie matury, to się upodlę tak, że przez 2 dni będę leżał trupem :D nie mogę się doczekać; D:D:D -
°Kamel°
Jasne Gosiu, że wiem kto was napędza, ale wy jesteście lepsze od pierwowzoru w 100% :D
Pzodro fruzie i foczki....nareczka :]
-
bird of prey
dziex Kamil ziom z Ciebie, szaczunek dla wuwua, ja tez ziomm se kopsne grzdyla żołądkowej i bedzie fajnie taka zajafka.... pozdro dla mojej wypasionej Gosi z tarchomina ale bansujesz mała jak ta lala :P/
Ps...teraz starzy sie czepiaja ale im zapowiedziałam po maturze siedze 48h na gadu znikam na 3 imprezy pod rzad itp...
pss. 3mac kcuki o 11 jutro :) Kamila rozwala komisje sledcza :) L.O Traugutta
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Wola
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Hej hej :) Jest tu ktos z absolwentow lub uczniow tej swietnej szkolki ??? :) odzywac sie !!! :)
XLV Liceum Ogólnokształcące im. R. Traugutta
Grona tematyczne:
Miejsca grona (2)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
The Shot Polna , Warszawa
- Dodaj miejsce