-
masztakakirakaglowiemamfikolaka
Sb. 28.05 roku panskiego 2005
w nowym klubie Berlin Monroe (Poznan, Jaskolcza 15)
taki densing sie odbedzie
"Bass Bitch"
Audible aka Bill Youngman (scandinavia rec., http://www.electrostep.com, New York) live!
Feelaz & Mentalcut (extension/bassbitch/jazzfuzzc rew)
Moi (Poznań)
Ssixa (Discore rec., Bydgoszcz via London)
wjazd:15 pln -
olgah
-
masztakakirakaglowiemamfikolaka
karczmniana potancowka gdzie basy bedo huczaly kiej by bakl wdarl sie do izby, syntezatorek zapiska a wodzirej Bolek Mlody-czleczyna pozagrzewa do obertasow! Hej!; -d -
EBRU
ja juz chyba wspominalam na jakims gronie ze bede :) razem z cala ekipa minimlowo-nu skoolowych freakow z pozzz i (i hope) slaska... :))) -
-
Anonim
-
EBRU
niech sie skutecznie stara...;)
i niech sie stawia - w pion hehehe...; > -
Anonim
-
EBRU
niach niach - no musialam to napisac - TO JUZ JUTRO :)))
kto wpada - niech da znac, trzeba by jakas "ustawke" zrobic :P -
Anonim
Ciezko bylo podjac te decyzje ale "Anarachy Techno Team" ze slaska sie dzis nie zjawi ale zjawi sie na 100% 10 czerwca na Subhead'ach tak wiec pomyslimy nad ustawka;-)
Zycze w imieniu calej ekipy skurwysynsko dobrej imprezy !!!
Pozdr -
wiwid
hehe.. i na pewno taka bedzie!!
a dzis impreza pozegnalna Czubali w starym stylu z Billem na mikrofonie hiah!! duzo sie ostatnio dzieje;) -
EBRU
az ZA duzo...:((( potem pojawiaja sie dylematy - finansowe, naukowe. etc...;))))
ja dzisiejsza bibe z obu wymienionych powodow musze sobie odpuscic <cry>
-
EBRU
przyznaje balam sie odrobine nowej twarzy Billa - nie chcialam sie rozczarowac, a jako ze stoi on bardzo wysoko na mojej top liscie, mial trudne zadanie do wykonania
no i prosze - jak by to byl zupelnie inny (muzycznie) czlowiek, rownie perfekcyjny w swojej doskonalosci mega ciekawe granie - jak mi sie powiedzialo: elektro-brejki na podkladzie nu skooli ; )))
i to "przenosne studio"... sprzet rozlozony na 2 dluuugi stoly... cala 4osobowa nasza ekipa chyba z 10 min stala bez slowa, zapatrzona w te cuda elektroniki...potem bylo tylko haslo kazdego: chce to miec! a ze towarzystwo doborowe, wiec postanowilismy sie podzielic...
no i w zwiazku z tym padlo haslo wieczoru, zreszta made by me: bierzcie sprzet, ja biore billa !!!
fajnie jakby tak codziennie gral u ktoregos z nas w domciu, jaka w akademiku moim byla by biba <marzy> -
ZETI