TRESOR REC. - BERLIN [293]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • masztakakirakaglowiemamfikolaka

Sb. 28.05 roku panskiego 2005
    w nowym klubie Berlin Monroe (Poznan, Jaskolcza 15)
    taki densing sie odbedzie

"Bass Bitch"
    Audible aka Bill Youngman (scandinavia rec., http://www.electrostep.com, New York) live!
    Feelaz & Mentalcut (extension/bassbitch/jazzfuzzc rew)
    Moi (Poznań)
    Ssixa (Discore rec., Bydgoszcz via London)

wjazd:15 pln
  • olgah

hehe, fajny densing;)
  • masztakakirakaglowiemamfikolaka

karczmniana potancowka gdzie basy bedo huczaly kiej by bakl wdarl sie do izby, syntezatorek zapiska a wodzirej Bolek Mlody-czleczyna pozagrzewa do obertasow! Hej!; -d
  • EBRU

ja juz chyba wspominalam na jakims gronie ze bede :) razem z cala ekipa minimlowo-nu skoolowych freakow z pozzz i (i hope) slaska... :)))
  • Anonim

slask sie zglasza i postara sie stawic;-)
  • EBRU

niech sie skutecznie stara...;)
    i niech sie stawia - w pion hehehe...; >
  • Anonim

yeap! Przeciez wiesz Ebru,ze "My" lubimy byc stawiani w pion hihihii
  • EBRU

niach niach - no musialam to napisac - TO JUZ JUTRO :)))
    kto wpada - niech da znac, trzeba by jakas "ustawke" zrobic :P
  • Anonim

Ciezko bylo podjac te decyzje ale "Anarachy Techno Team" ze slaska sie dzis nie zjawi ale zjawi sie na 100% 10 czerwca na Subhead'ach tak wiec pomyslimy nad ustawka;-)
    Zycze w imieniu calej ekipy skurwysynsko dobrej imprezy !!!
    Pozdr
  • wiwid

hehe.. i na pewno taka bedzie!!
    a dzis impreza pozegnalna Czubali w starym stylu z Billem na mikrofonie hiah!! duzo sie ostatnio dzieje;)
  • EBRU

az ZA duzo...:((( potem pojawiaja sie dylematy - finansowe, naukowe. etc...;))))
    ja dzisiejsza bibe z obu wymienionych powodow musze sobie odpuscic <cry>
  • EBRU

przyznaje balam sie odrobine nowej twarzy Billa - nie chcialam sie rozczarowac, a jako ze stoi on bardzo wysoko na mojej top liscie, mial trudne zadanie do wykonania
    no i prosze - jak by to byl zupelnie inny (muzycznie) czlowiek, rownie perfekcyjny w swojej doskonalosci mega ciekawe granie - jak mi sie powiedzialo: elektro-brejki na podkladzie nu skooli ; )))

i to "przenosne studio"... sprzet rozlozony na 2 dluuugi stoly... cala 4osobowa nasza ekipa chyba z 10 min stala bez slowa, zapatrzona w te cuda elektroniki...potem bylo tylko haslo kazdego: chce to miec! a ze towarzystwo doborowe, wiec postanowilismy sie podzielic...

no i w zwiazku z tym padlo haslo wieczoru, zreszta made by me: bierzcie sprzet, ja biore billa !!!
    fajnie jakby tak codziennie gral u ktoregos z nas w domciu, jaka w akademiku moim byla by biba <marzy>
  • ZETI

no to czyli imprezka udana!
    oby wiecej takich i u nas i u was!!!
| |

Kultowy label i klub z BERLINA, prezentujące szeroko rozumianą muzyke elektroniczną ( m.in. DE...

Fotki

Miejsca grona (0)