Trip hop... wykręcona muzyka :) [406]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lord Yoghurt

... czerwca (jeszcze) tego roku w Gdyni? Jakies zdjecia, filmy, kawałki sceny lub sprzetu nagłasniajacego?
  • Anonim

Powiem Ci, ze byuam bliska wejscia .. myslalam,ze siedzac na plazy obok bede mogla na spokojnie, ni e wydajac 90 zl posluchac massivka .. A tu : z0nk .. zagluszona muzyka, scena obrocona w strone morza + disco puszczone w strone tlumu .. Eh ..
  • Lord Yoghurt

tak, organizatorzy starannie zadbali zeby zadna złotoweczka nie przeszła im koło nosa. Ale warto było wydac te 9 dych - koncert mojego zycia - dzwiek, swiatło powalały na kolana.
    Massive jest wspanialy
    Massive koncertowy jest powalający
    Massive na żywo jest absolutnie oszałamiający!
  • qe

no a ja nie bylam z przyczyn ode mnie niezaleznych:/koncert podobno dali swietny.pozazdroscic tym co byli.Ale jak pamietam ten festiwal sprzed 2 lat na ktorym gral m.in kosheen byl bardzo udany:)
  • Anonim

I ten Goldfrappik ..
  • qe

goldfrapp-pilots......ahhhh :)
  • Anonim

Kcialas napisac "black Cherry" i "Twist" raczej :P
  • qe

to w dalszej kolejnosci :P
  • Lord Yoghurt

Co do Goldfrapp, to cos tam im sprzegało, było widno jeszcze wiec nazwanie tego spektaklep światło i dźwiek byłoby znaczną przesadą, no i nie równać im sie z MA!
    Ale dali z siebie dużo i trudno byłoby oczekiwać lepszego supportu. Wiecie może czy jakaś telewizja (widziałem logo TVN) nagrywała i emitowała koncert? Albo wiecie gdzie sa jakieś fotki, a najlepiej filmiki? Pomijam strone Haineckena oczywiście...; -P
  • qe

ano nie bylo transmisji z tego co wiem ale jakas wzmianka napewno.
    a czy w najblizszym czasie w naszym pieknym kraju wystapi cos fajnego?moze cos wiecie?bo ja jestem jak zawsze do tylu z nowosciami; )
  • Anonim

O ile dobrze sie orientuje to nic nie bedzie ciekawego .. :|

Kcialam sie wybrac takze, na Moloko do Wawki kiedys tam co w maju byua, ale tez nie dotarlam .. za duzo hajsu za biletosy .. i jeshcze na Trickosa do Stodoly .. cholera, wychodzi na to, ze w ogole nie byuam na zadnych koncercie, czegos co lubie :(
    Trzeba to zmienic; )
  • qe

Zalozmy stowarzyszenie zacofanych koncertowo:)
  • Anonim

grono; )
  • qe

i znajdziemy przystojnych panow ktorzy beda nas uswiadamiac :)..

Ktos chetny? :)
  • Anonim

Nasi panowie z gronka nie sa zbytnio rozmowni :|
  • Lord Yoghurt

Moje złogi jesli chodzi o koncerty też są spore. Nie licząc tego Massive to ostatnio nie bywam. A był i Horace Andy, i Moloko, i Tricky... a mnie nie było. Było wiele wysmienitych koncertów z poza zakresu ogólnie pojetego Trip Hopu... a mnie na nich nie było.

Ale jakby raczył pojawić sie Portishead, to gnałbym choćby na kraniec Polski!
  • Anonim

Nie widze innego wyjscia jak nie napisac jakiejs petycji do organizatorow koncertow, zeby zaprosili [ dla naszego gronka] jakas gwiazdke triphopowa na koncertos :>
  • Grono.Net

impreza byla rejestrowana przez tvn jak zapewne wszyscy wiecie.

napisalem do nich maila czy zamierzaja kiedykolwiek to wyemitowac.

odpowiedz odmowna, co tylko utwierdzilo mnie w przekonaniu ze tvn to tv dla ignorantow i pedalow :-/
  • Ether narcosis

bylam, bylam
    i to w pierwszym rzedzie stalam
    i wszystko widzialam
    i razem z nimi spiewalam

ha ! :) i pisze serio
  • Anonim

było się również. koncert oczywiście bombowy, szkoda tylko że massive attack tak się skurczył był w swoim składzie, brak mi tej podstawowej "five man army" z pierwszych dwóch płyt. miło wspominam kosmicznie długą kolejkę do tojtojek, gdzie poznałem sympatyczne osoby; ).
    ale też goldfrapp niezły... pani alison to dopiero ma boski głos...

http://www.oaza.plusz.net/komentarz...
  • 1
  • 2
| |

Bjork,Portishead,Massive Attack,Sneaker Pimps,Goldfrapp,Aphex Twin,Morcheeba,Laika,Air,Zero7 ,Gus Gus...

Fotki

Miejsca grona (0)